Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Milyen érzés amikor megmondják...

Milyen érzés amikor megmondják, hogy rákos beteg vagy?

Figyelt kérdés

Több tényező miatt is szükséges volt egy vérvételt csináltatni, az eredmenyeim nagyon rosszak lettek, az orvos tovább küldött hematológushoz.

Még semmi sincs kimondva, de érződik...

Milyen érzés amikor megmondják?

Tudom már most, de azt hiszem felfogni még nem sikerült

2021. júl. 25. 21:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem, ha kiderül a baj, akkor érdemes facebookon belépni a csoportba és sorstársakkal beszélni.

Instagrammon ha beírod, hogy leukémia sok fiatal betegszik meg ebben és most utána néztem van olyan lány, aki már 10 éve tünetmentes hálistennek.

De többen is vannak ott országszerte. Az instagrammon tudsz fordítani is, ha nem érted a nyelvet.

Ezek szerint van remény, a reményt sose veszítsd el.

Gondolj bele, ha azt mondják 40% a túlélés esélye, hogy a terhesség esélye is az első hónapban egyszeri próbálkozással milyen kicsi! Azt hiszem csak 20-30%. És még is sokan teherbe esnek első hónapra.

Tudom mikor a saját életünk a tét nem így gondolkodunk, de én csak ezt tudom mondani vígaszként és remélem elolvasod majd a kommentemet és tudtam kicsit segíteni neked.

Ha kiderül fontos, hogy próbálj pozitív maradni, mert a stressz csak tovább gyengíti az immunrendszeredet!

Sportolj. A sport csökkenti a stresszt és vidám leszel tőle.

Étkezz egészségesen. Ez egy ok arra, hogy teljesen életmódot válts.

Lehet a sport, az életmódváltás és a terápia, a stressz mentes mindennapok, a vidámság majd meggyógyít!

Tudom, biztos valaki azt mondaná rá, hogy nem kellene reményt kelteni, de szerintem meg kell az utolsó percig.

Próbálj minél több tervet összeírni addigis, hogy mi mindent szeretnél csinálni miután kiderül. Esetleg 2 kezelés közt vagy a kezelések után mik a terveid.

Esetleg egy utazás egy szép országba vagy jelentkezni egy csoportba legyen az valami tánc vagy valami sport csapat. Focizni vagy kosarazni, kézizni. Biztosan van valami lehetőség. Megtanulni egy hangszeren lányoknak pl. fuvola, zongora, ha fiú vagy esetleg zongora, szaxofon. Nem tudom milyen beállítású vagy, de szerintem ezek jó dolgok. Valamit megtanulni, valamit csinálni, ami leköti a figyelmed és boldoggá tesz.

De biztos vagyok benne, hogy tudod mik azok amik igazán boldoggá tesznek így azt csináld.

Ne érezd magad másnak és ne szigeteld el magad, mert sokkal nehezebb lesz úgy!

Én hiszek benned és hogy megtudsz gyógyulni. Abban is hiszek, hogy hátha még se ilyen betegséged van. Az is lehet limfóma és nem leukémia, úgy tudom az gyógyíthatóbb. De az is lehet egyik sincs!

Kívánok neked minden jót, egészséget és hitet!

2021. aug. 27. 22:56
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi lett veled azóta?
2022. márc. 20. 09:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!