Három napja fáj a gyomor szájam, többször is elő fordult már ez a tünet az elmúlt hónapokban..Nem dohányzom, nem iszom, lehet mégis gyomor fekèj?
Figyelt kérdés
2021. júl. 19. 17:12
1/5 anonim válasza:
Stressz is okozhatja vagy a sok gyomorsav is.
2/5 anonim válasza:
Azt mondanám, hogy így kezdődik a gyomorfekély és a reflux.
De ha csak hàrom napja fáj, akkor nem valószínű, hogy nagy baj van.
Reflux diétát nézz:
1. Nincs savas
2. Nincs cukros
3. Nincs szénsavas
4. Nem ehetsz paradicsomot, főleg főzve
5. Nincs alkohol
Ha ezt betartod, akkor elvileg gyorsan regenerálódik és később egy-egy alkalommal ehetsz ilyeneket.
Ezen kívül gasztroenterológushoz menj el, mert amúgy lehet baktérium fertőzés is. Arra írnak fel gyógyszert és akkor lehet, hogy később se kell szigorú diétát tartani.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ 🤗 többször előfordult mostanában valószínű hogy a sok stressz más nem lehet mert január óta diétázom semmi cukor fogytam több mint 20 kilót egy éve nem cigizek nem iszok egyeltalán alkoholt a munkahelyem stresszes valószínűleg az lesz a baj de egy gasztroenterológiai rendelést meg látogatok mindenképp
2021. júl. 20. 07:51
4/5 anonim válasza:
#3 Sokan amúgy puffadnak az édesítőszerektől. Nekem többek között pl. a xilittől is erősen kijön a reflux.
5/5 A kérdező kommentje:
Erre nem is gondoltam még hogy az édesítő is lehet köszi a tippet 🤗
2021. júl. 20. 12:11
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!