Véres köpet? Megsérthettem a fogínyem vagy rosszra kell gondoljak??
Figyelt kérdés
Multkor jártam igy akkor rögtön bele néztem a tükörbe és akkor láttam hogy picit vérzett az ínyem és akkor rögtön megnyugodtam. Most viszont nem láttam hogy vérzett volna az inyem és élénk vért köptem de nyállal keverve. 2x köptem és utána “el is múlt”. Direkt köhögtem utána erősebben hogy esetleg tüdőből jön e de szerencsére akkor nem volt semmi. Mikor ez volt akkor zsemlét ettem közvetlen előtte gondolva hogy azzal sértettem meg de nem tudom.tegnap 21:43
1/5 A kérdező kommentje:
Esetleg meg hozza tudnam tenni hogy megegettem a szajpadlasom két napja es nagyon érzékeny es kicsit “sebes” es ott az előbb megdorzsoltem es akkor is vert ereztem. Esetleg akkor attól van. Csak sajnos meg vagyok ilyenkor arról győződve hogy tudobol jon
tegnap 21:55
2/5 anonim válasza:
Én meg meg vagyok róla győződve, hogy nem a tüdődből. Meg arról is, hogy hipochonder vagy, és pszichológusra van szükséged, mert nincs önbizalmad.
3/5 A kérdező kommentje:
Nincs önbizalmam mert leírom épp a létező problémámat ? érdekes megnyilvánulás
tegnap 22:07
5/5 anonim válasza:
Ez nem probléma, csak beleképzeled.
Akkor kell csak félned, ha köhögés közben köpsz vért, de akkor már a mentő vitt volna el, nem itt írogatnál.
Íny vagy a szájpadlásod vérzett. Ennyi.
Pszichológust keress fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!