Folyamatos vizelési inger?
Évek óta szenvedek lassan vele, eleinte annyi volt, hogy csak esténként ki kellett mennem többször, ezt még azt mondom nem is volt zavaró. De az utóbbi időben folyamat wc-re kell mennem. Ha a talpam hideghez ér, ha kicsit vizes maradok fürdés után, ha pisilik és egy csöpp a gatyába csöppen. Befekszek az ágyba és háromszor - négyszer hugyoznom kell mielőtt elalszok. A legfrusztrálobb az egészbe, hogy amint pisiltam, megyek a szobámba és újra mehetek.
Ha vékonyabb nadrágban vagyok és kimegyek az ajtón, és megfúj a szél újra pisilnom kell. Sokszor már be kell mennem wc-re ha pár órára megyek el akkor is.
22 éves vagyok és férfi, de ez már elviselhetetlen kezd lenni.
Én ugyan nem férfi vagyok, de arra gondolnék, hogy ez nálad inkább pszichés alapú, kényszeres viselkedés. Ezt egyáltalán nem rosszindulatból mondom, mert velem is ez van, igaz, csak este, elalvás előtt. Volt egy időszak, amikor sokkal durvább volt, ma már valamennyire kordában tudom tartani (2, vagy 3-4,attól függ, mennyire vagyok stresszes). Az, hogy kimész, majd visszamész a szobába, és újra menned kell, erre utal. Olvass utána a kényszeres viselkedésnek.
A napközbeni dolog szerintem már másra utal, ha eddig ilyen nem volt. Nézesd meg magad egy urológussal. Az elalvás előtti dolgot viszont tuti nem szervi probléma okozza.
Háziorvosom semmit, Ő megnézte a vesémet meg a hólyagom egy ultrahang kereteiben. Állítólag jól ürül, ahogy kell neki. Majd adott egy gyógyszert, aminek semmi köze nem volt az egészhez, nem hatott. Majd mikor visszamentem azt mondta pszichés tünet, mert nem használt a gyógyszer.
Proktológus az szerintem urulógus akart lenni, de nem, nem voltam nála. A háziorvosom eleve az.
Vércukrot soha nem mertünk.
Első lehetséges, de nem vagyok biztos benne, hogy ennek nincs más oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!