Valaki segítsen légyszíves.1 éve vizelési ingerem van folyamatosan szinte már fáj. Vizelettenyésztés negatív hólyagtükrözésen is voltam már minden rendben van. Mit lehetne még tenni?
Figyelt kérdés
2018. jan. 18. 20:11
1/13 anonim válasza:
Addig járni utána, amíg nem találják meg az okát. Túl fiatal vagy, hogy így éld le az életedet.
2/13 A kérdező kommentje:
Hát igen... :( de hova mehetnék még?
2018. jan. 18. 20:19
3/13 anonim válasza:
Nőgyógyászhoz. Nőknél a húgyúti panaszoknak sokszor nőgyógyászati oka van. Még ha nincs is fertőzésre utaló jel, akkor is.
4/13 A kérdező kommentje:
Ott is voltam 3 különböző orvosnál mindent rendben talál...
2018. jan. 18. 21:41
5/13 anonim válasza:
Én tuti nem bírnám 1 évig. Fél nap után biztos bepisilnék.
6/13 A kérdező kommentje:
De nem tudok bepisilni hisz épp ez az hogy csak azt érzem és nem kell.
2018. jan. 18. 22:20
8/13 A kérdező kommentje:
Nem hallottam még róla de most utána néztem ez húgyuti fertőzésekre van inkább e colira de nekem nincs semmilyen fertőzésem
2018. jan. 18. 22:36
9/13 anonim válasza:
Szia! Esetleg lehet hólyagfájdalom szindróma. Nézz utána a neten.
10/13 A kérdező kommentje:
Utána néztem hólyagtükrözésen voltam minden rendben van mert ha az lenne kis verző foltoknak kell lennie a hólyagon de nem.
2018. jan. 19. 22:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!