Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Most akkor mi lehet a bajom?

Most akkor mi lehet a bajom?

Figyelt kérdés

Egyik orvosom azt mondja hogy covidos vagyok, míg a másik azt hogy csak sima megfázás hamar kiheverem.

Tünetek:

Nagyon ritka hidegrázás

Borzalmas torokfájdalom, és köhögés.

2021. jún. 12. 22:33
 1/8 anonim ***** válasza:
35%
Covid. Ma már minden covid, a légúti megbetegedés meg pláne. Oltottak már? Ha nem, akkor sürgősen oLtÁs! Csak az menthet meg!!!
2021. jún. 12. 22:35
 2/8 anonim ***** válasza:
90%

Két orvosod is van és egyik sem kért tesztet, mindkettő csak hasraütésre diagnosztizál?

Akkor egy harmadik orvos a megoldás. Egy normális 🤷‍♀️

2021. jún. 12. 22:39
 3/8 anonim ***** válasza:
84%

Covid teszt?

Komolyan, ezek már mint a gyakoris terhes kérdések. Terhes vagyok? Mi honnan az anyánkból tudjuk? Mindkettőre van teszt, tessék szépen elmenni és megcsináltatni.

2021. jún. 12. 22:57
 4/8 anonim ***** válasza:

Az a tragikus, hogy ebben a dakota orszagban a teszt fizetos es szep ara van, az egeszsegugy meg egy csodtomeg.

Lehet az, de teszt nelkul talalgatas. Az iz es szaglas totalis megszunese az egyetlen szaz szazalekos tunet.

2021. jún. 13. 14:03
 5/8 A kérdező kommentje:

Voltam egy harmadik orvosnál is, csinált egy gyors covid tesztet, nem vagyok covidos. Azt mondta mint a második orvos, megfáztam. Írt ki gyógyszert, jobban vagyok már.

Oltással kapcsolatban:

Nincs az a pénz, hogy én beadassam magamba azt a sz@rt, amiről azt se tudni mivan benne. Nem oltatok.

2021. jún. 17. 16:46
 6/8 anonim ***** válasza:
67%
Miért ne lehetne tudni, mi van benne?
2021. jún. 17. 16:48
 7/8 anonim ***** válasza:
76%
Mindegyiknek fenn van neten az összetevő lista.
2021. jún. 17. 16:56
 8/8 anonim ***** válasza:
52%
6, értsd úgy, hogy ő nem tudja, mi van benne. A kutatók, a biológusok és a virológusok szakértelmében pedig nem hisz, mert szerinte azok nem tudnak semmit az "élet iskolájás" konteós félkegyelműekhez képest :D
2021. jún. 17. 17:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!