Most akkor mi lehet a bajom?
Egyik orvosom azt mondja hogy covidos vagyok, míg a másik azt hogy csak sima megfázás hamar kiheverem.
Tünetek:
Nagyon ritka hidegrázás
Borzalmas torokfájdalom, és köhögés.
Két orvosod is van és egyik sem kért tesztet, mindkettő csak hasraütésre diagnosztizál?
Akkor egy harmadik orvos a megoldás. Egy normális 🤷♀️
Covid teszt?
Komolyan, ezek már mint a gyakoris terhes kérdések. Terhes vagyok? Mi honnan az anyánkból tudjuk? Mindkettőre van teszt, tessék szépen elmenni és megcsináltatni.
Az a tragikus, hogy ebben a dakota orszagban a teszt fizetos es szep ara van, az egeszsegugy meg egy csodtomeg.
Lehet az, de teszt nelkul talalgatas. Az iz es szaglas totalis megszunese az egyetlen szaz szazalekos tunet.
Voltam egy harmadik orvosnál is, csinált egy gyors covid tesztet, nem vagyok covidos. Azt mondta mint a második orvos, megfáztam. Írt ki gyógyszert, jobban vagyok már.
Oltással kapcsolatban:
Nincs az a pénz, hogy én beadassam magamba azt a sz@rt, amiről azt se tudni mivan benne. Nem oltatok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!