Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mitől fájhat a tenyerem?

Mitől fájhat a tenyerem?

Figyelt kérdés

Tegnap kora este minden előjel nélkül egyik pillanatban fájdalmassá vált a hüvelykujjam mozgatása. Azt hittem, begörcsölt, ahhoz hasonló érzés volt.

Estére észrevettem, hogy a csuklótól elkezdett elszíneződni. A hüvelykujjam alsó perce és kb az életvonallal (Nem tudom, mi ennek a megnevezése) határolt terület sötét lilás-pirosas, mintha beütöttem volna.

Most nyomásérzékeny (mint zúzódáskor) és néhány mozdulatra, fogásra fáj (nem annyira, mint tegnap).

Vannak hülye ötleteim, hogy mi lehet a gond, de azért mégsem gondolnám, hogy ezzel orvoshoz rohanjak. Vagy...?

2021. jún. 7. 11:11
 1/1 anonim ***** válasza:

Nekem volt nagyjából ugyanilyen, akkor elvileg ínhüvelygyullast állapítottak meg. A doki csak bullshitelt, bár nem magánban voltam.

Nekem akkor az valt be, hogy kineziologiai tapaszt rakattam fel, amiben volt fájdalomcsillapito is. Ezt nem orvos csinálja, nézz utána a neten. A fájdalomcsillapito nélküli is nagyon jo, ha hozzáérto teszi fel.

Ennek 6 éve, es mivel könnyen jött az enyhülés en nem vettem eleg komolyan. Azóta kb havonta fajdul meg a csuklóm.. Úgyhogy érdemes törődni a dologgal.

2021. jún. 7. 11:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!