Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Emberek akik nem akarják...

Emberek akik nem akarják beadatni a vakcinát, megfogalmaznátok, hogy mi okból?

Figyelt kérdés
Nagyon érdekel minden ember véleménye aki tud logikus és értelmes magyarázatot adni illetve megbízható információkkal rendelkezik, szóval nem ítélkezek senki döntése felett. Légyszi írjátok le az álláspontotokat, az is leírhatja aki az oltás mellett dönt.

2021. ápr. 29. 13:16
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Ne beszélj hülyeségeket. Ez csúsztatás. Ezzel csak hergelni lehet az embereket, akik egyébként maguk tehetnek róla, hogy így elterjedt a járvány, minek következtében ennyi lett a beteg a kórházakban, és a COVID-os betegek miatt ki kellett üríteni a "normál" osztályokat. Ez nagyon rossz mindenkinek, de a helyzetből adódott. Csodát tenni senki sem tud!

Valójában a sürgős esetek ellátása folyamatos. Persze, túlterhelt egészségügyi személyzettel, ami megnöveli a tévesztések valószínűségét. Az onkológiai ellátás is folyamatosan zajlik. Rövid időre abbahagyták a szűréseket, de ha valakit tumor gyanúval küldtek be, azokat továbbra is ellátták. Agyvérzés, infarktus, balesetek stb... továbbra is ellátást kaptak.

Nyilván nagyon pocsék, ha valakinek annyira fáj a térde, hogy menni sem tud, és tovább halasztódik a térdműtéte, de belehalni azért ebbe nem fog.

És igen, biztos volt olyan is, aki meghalt, mert késedelmes ellátást kapott, vagy nem kapott egyáltalán. Viszont nem ez az általánosan jellemző.

Szóval, ha azt mondod, vannak, akik azért haltak meg, mert a COVID miatt nem kaptak ellátást, azzal én is egyetértek.

De azt állítani, hogy "gyakorlatilag nincs semmilyen egészségügyi ellátás, és amiatt jóval többen halnak meg, mint amennyit a vírus elvisz", az szimplán hazugság. (Kórházban dolgozom, tudom, mit beszélek.)

Szerencsére már sokkal jobb a helyzet. Viszont, tartok tőle, hogy a nyári jövés-menések után ősszel megint baj lesz.

2021. máj. 9. 11:16
 22/29 anonim ***** válasza:

#21: ok, majd ha lejár a hűségidő, nézd meg hány orvos és ápoló hagyja ott az egészségügyet.

És legtöbben olyanok lesznek akik nem is covidosokkal foglalkoztak.

2021. máj. 9. 11:24
 23/29 anonim ***** válasza:
22 ennek mi köze ahoz amit 21 leírt?
2021. máj. 9. 11:31
 24/29 anonim ***** válasza:
#23: ők mind azért mennek el, mert megtiltották nekik a betegek ellátását. Csak egy példa, tehetetlenül nézik az onkológián ahogy halnak meg a rákos betegek, akik megmenthetők lettek volna, ha IDŐBEN oda kerülnek, nem a mentő hozza őket utolsó napjaikban gyakorlatilag halálra ítelve.
2021. máj. 9. 11:55
 25/29 anonim ***** válasza:
34%

Ki akadályozta meg őket abban, hogy korábban bemenjenek???

Senki nem tiltotta meg a betegek ellátását, te nem vagy normális! Rosszindulatból vagy butaságból kifolyólag állítasz ilyeneket?

2021. máj. 9. 13:15
 26/29 anonim ***** válasza:
45%

#25: Te agyhalott. Mert nincs szűrés, nincs haziorvos, vagy ahol van ott lehetlen bejutni, ha nem oltásra mész.

Magyarul nincs kórházi betegfelvétel, csak sürgősségi, akkor meg már többnyire késő.

2021. máj. 9. 16:45
 27/29 anonim ***** válasza:

Nem tudsz te semmit.

Van szűrés. Amúgy szűrésre magukat egészségesnek tudó személyek mennek el. Azért szűrés.

Akinek már van problémája, az nem szűrésre megy, az diagnosztizálják. Ez le sem állt.

Háziorvos is van, akik nem csak oltanak.

Sőt, képzeld, a szomszéd nénim reumatológián és nephrológián is többször járt az elmúlt hónapokban! Még csak nem is sürgősséggel, hanem az esedékes kontrolljaira ment.

De, ahogy írtam, kórházban dolgozom, úgyhogy pontosan tudom, hogy nem állt le az egészségügy. A tervezhető műtéteket halasztották. Ez sem jó, de messze van attól, amit te írkálsz.

Továbbá, jobb lenne, ha megválogatnád a szavaidat.

2021. máj. 9. 21:36
 28/29 anonim ***** válasza:

#27: te valami szuperkórhaz környékén élhetsz :)

A környezetemben mindenkinek egyöntetű tapasztalata, hogy nincs ellátás.

Én itthon kihordtam a covidot, közben 3x 2 percet beszéltem a háziorvossal 2 hét alatt telefonon, de ehhez összesen több mint 1 órát várakoztattak.

Több haverom napokig NEM ÉRTE EL a háziorvosát.

A gyerekorvos meg a védőnő is csak korlátozottan elérhető, pedig aztán nekik rohadtul nincs közük a covid betegekhez.

2021. máj. 9. 21:50
 29/29 anonim ***** válasza:

Igen, telefonon tényleg nehezen lehet őket felhívni. És persze, aki COVID-os, az személyesen nem mehet. De a többiek mehetnek, ha muszáj. Korlátozottan, de elérhető az ellátás.

A gyerekorvosokat én sem értem. Pedig a kis gyerekek nem is igazán terjesztik a koronavírust.

Viszont, ez az egész szintén a vakcinálás szükségességét támasztja alá. Hogy többet ne kelljen korlátozni az egészségügyi ellátást a sok COVID-os beteg miatt.

2021. máj. 9. 23:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!