Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Emberek akik nem akarják...

Emberek akik nem akarják beadatni a vakcinát, megfogalmaznátok, hogy mi okból?

Figyelt kérdés
Nagyon érdekel minden ember véleménye aki tud logikus és értelmes magyarázatot adni illetve megbízható információkkal rendelkezik, szóval nem ítélkezek senki döntése felett. Légyszi írjátok le az álláspontotokat, az is leírhatja aki az oltás mellett dönt.

2021. ápr. 29. 13:16
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
13%
Nem fogom beadatni mert már beadattam
2021. ápr. 29. 13:17
 2/29 anonim ***** válasza:
81%

30 éves életerős nő vagyok, minden egyes nap teszek saját testi és lelki egészségemért. Az elmúlt egy évben nem voltam beteg. A betegség nálam nagyon ritka. Tehát semmi szükségét nem érzem, hogy beoltassam magam, lehet, hogy egy köhögéssel át is ment rajtam ez a vírus.

Bízom a saját erős immunrendszeremben.

(Érzelmi manipulációs kommenteket ne intézzetek hozzám. Köszönöm.)

2021. ápr. 29. 13:28
 3/29 anonim ***** válasza:
100%

Én elfogadom az Astrát.

Alapjáraton nem bízom ezekben a készítményekben, mert nagyon gyorsan dobták össze őket, és a legtöbb gyógyszerről a komoly mellékhatások az első 3 évben szoktak kiderülni, és hol vagyunk mi most még attól!

De elfogadom, hogy most nem tanácsos 2-3 évig várni, és jobb ötlete még nincs senkinek. Muszáj emberek közt mozognom, olyanok között is, akik szerint nincs is vírus, szóval talán ez is egy esély...

Remélem, nem fogom utólag megbánni.

A kínait tuti nem adatnám be, nem bízom a termék minőségében, sem a gyártó kommunikációjában, ez utóbbi az oroszra is igaz. Az amerikaiakhoz nem jutok hozzá, mert egyik kedvezményezett csoportnak sem vagyok a tagja. Kizárásos alapon maradt az Astra.

2021. ápr. 29. 13:32
 4/29 anonim ***** válasza:
81%
Én azért nem szeretném mert baba tervezésben vagyunk. 2 éve nem jön össze és nem rég kezdtem a kivizsgálásokat. Úgy érzem pont rosszkor jött az oltás, most amikor elkezdtem tenni valamit az ügyben. De oltatnom kell ha visszaakarom kapni az életem. Csak elmegy rá vagy 4 hónap. Mire megkapom, utána a következő 1 hónap és a 2 . Oltás után 2 hónapot várni kell a gyerekvállalással. Valahogy kiborít a helyzet, hogy elkezdtem utána járni a dolgoknak és most abba kell hagynom az oltás miatt. De kiborít a bezártság, mennék wellnesezni, gyógyfürdőbe, kirándulni( és nem a természetbe, mert ezt már unom,hanem múzeumba stb.)Szóval rákényszerülök. De felőröl ez az egész helyzet, hogy mi a jó döntés.
2021. ápr. 29. 13:33
 5/29 anonim ***** válasza:
57%
Én már többször leírtam, hogy 20-on évesen voltam utoljára beteg (most 42 vagyok) egészséges/sportos életmódot folytatok. Nem iszom alkoholt nem dohányoztam soha. Napi szinten sportolok. A családom sem az a beteges típusú, nem is emlékszem olyanra, hogy nálunk valaki influenzás lett volna vagy lázas beteg. A másik ok, hogy 3 napot töltöttem covid-ossal egy légtérben egy kocsiban és akkor sem kaptam el... a dolgokkal meg nem tudnak zsarolni, amik felvannak sorolva előnynek annál, aki oltat, tehát ez a része se vonatkozik rám, hogy valamelyik miatt oltassak.
2021. ápr. 29. 13:37
 6/29 anonim ***** válasza:
70%

En nem mondom , hogy nem adatom be soha, de a most folyo emberkiserletben nem veszek reszt. Voltam covidos, 2 napig 37 volt a ""lazam"" es kapart a torkom .

Ez ellen nem fogok egy nehany honap alatt kikutyult akarmit belovetni. 5 fajtabol 2-t leallitottak ,nekem ennyi boven eleg, hogy ne adassam be.Ezen kivul hetente jonnek az egymasnak ellentetes informaciok , pl terhes nok eseteben. Tudom legkozelebb meghalok esatobbi, ne is faradjon senki ezekkel a dumakkal

2021. ápr. 29. 13:37
 7/29 anonim ***** válasza:
69%
Az influenza oltàstól is mindig beteg voltam. Idősek otthonàban dolgoztam, kötelező volt, volt hogy tüdőgyulladás lett a vége. Nem ismeri senki a covid oltàsokat, annyit tudunk amit mondanak, és vagy hisszük vagy nem. A ràkra nem akarnak ellenszert, pedig abban is legalább ennyien meghalnak. Nem értem, hogy ha erre lett megoldás, arra nincs. Másik ok, lombik előtt vagyok, nem akarok kockàztatni, 33 éves vagyok, nincsenek eldobandó èvek hogy vàrjak. Ha emiatt a döntèsem miatt leszek covidos, el fogom fogadni, én döntöttem így.
2021. ápr. 29. 14:00
 8/29 anonim ***** válasza:
77%

Még viszonylag fiatalok vagyunk, feleségem szoptat, lassan szeretnénk mégegy babát.

A terhes nők beoltásától amúgy agyfaaszt kapok, gyakorlatilag kost élesben folyik a kíserlet :(

A covid már nemrég végigment a családon mielőtt esélyünk lett volna oltásra. Túléltük.

Majd túléljük jövőre is.

2021. ápr. 29. 14:26
 9/29 anonim ***** válasza:
84%

Mert nem is éreztünk igazán tüneteket, pedig a brit mutánsban voltunk 1 hónapja. Azóta is remekül vagyunk, átment a gyereken és rajtunk is. A gyereknek semmi tünete nem volt.

Azt gondolom akit ledöntött az oltassa magát ha úgy érzi, de egészséges, erős immunrendszerű emberként feleslegesnek tartom és nem szeretném mérgezni a szervezetemet, megzavarni a természetes immunműködésemet ilyen kísérleti anyagokkal.

Ismerősömet most boncolják a héten, ő speciel oltás után súlyosan beteg lett és bele is halt. Jövő hét után temetik el. Ez egy másik oka, amiért nem adatunk semmi oltást!

2021. ápr. 29. 18:12
 10/29 anonim ***** válasza:
66%
Azért mert egy olyan vírus ellen ami teszttel mutatható ki, nekem nincs szükségem oltásra, ha olyan kemény lenne mint a pestis akkor oltatnám magam, de én nem látom veszélyesnek ezt a vírust. Ismerőseim közül volt aki rákos, tudőbeteg mind kigyógyultak belőle, volt akinek a vakcinátol semmi baja nem lett és volt aki meg bele halt, más pedig agyvérzést kapott (astrazeneca), nekem a szervezetem erős, a virustol nem félek. Az oltás ellen azért vagyok, mert nem bízok egy olyan vírus elleni oltásban amit ennyire kell reklámozzanak. Higgyétek el emberek, hogy ha tényleg annyira veszélyes lenne ez a vírus akkor már nagyon sokan bele haltunk volna. Ha egy év alatt 70 emberből 1 hal meg az teljesen normalis, mert előbb utóbb meg hal mindenki.
2021. ápr. 30. 10:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!