Emberek akik nem akarják beadatni a vakcinát, megfogalmaznátok, hogy mi okból?
30 éves életerős nő vagyok, minden egyes nap teszek saját testi és lelki egészségemért. Az elmúlt egy évben nem voltam beteg. A betegség nálam nagyon ritka. Tehát semmi szükségét nem érzem, hogy beoltassam magam, lehet, hogy egy köhögéssel át is ment rajtam ez a vírus.
Bízom a saját erős immunrendszeremben.
(Érzelmi manipulációs kommenteket ne intézzetek hozzám. Köszönöm.)
Én elfogadom az Astrát.
Alapjáraton nem bízom ezekben a készítményekben, mert nagyon gyorsan dobták össze őket, és a legtöbb gyógyszerről a komoly mellékhatások az első 3 évben szoktak kiderülni, és hol vagyunk mi most még attól!
De elfogadom, hogy most nem tanácsos 2-3 évig várni, és jobb ötlete még nincs senkinek. Muszáj emberek közt mozognom, olyanok között is, akik szerint nincs is vírus, szóval talán ez is egy esély...
Remélem, nem fogom utólag megbánni.
A kínait tuti nem adatnám be, nem bízom a termék minőségében, sem a gyártó kommunikációjában, ez utóbbi az oroszra is igaz. Az amerikaiakhoz nem jutok hozzá, mert egyik kedvezményezett csoportnak sem vagyok a tagja. Kizárásos alapon maradt az Astra.
En nem mondom , hogy nem adatom be soha, de a most folyo emberkiserletben nem veszek reszt. Voltam covidos, 2 napig 37 volt a ""lazam"" es kapart a torkom .
Ez ellen nem fogok egy nehany honap alatt kikutyult akarmit belovetni. 5 fajtabol 2-t leallitottak ,nekem ennyi boven eleg, hogy ne adassam be.Ezen kivul hetente jonnek az egymasnak ellentetes informaciok , pl terhes nok eseteben. Tudom legkozelebb meghalok esatobbi, ne is faradjon senki ezekkel a dumakkal
Még viszonylag fiatalok vagyunk, feleségem szoptat, lassan szeretnénk mégegy babát.
A terhes nők beoltásától amúgy agyfaaszt kapok, gyakorlatilag kost élesben folyik a kíserlet :(
A covid már nemrég végigment a családon mielőtt esélyünk lett volna oltásra. Túléltük.
Majd túléljük jövőre is.
Mert nem is éreztünk igazán tüneteket, pedig a brit mutánsban voltunk 1 hónapja. Azóta is remekül vagyunk, átment a gyereken és rajtunk is. A gyereknek semmi tünete nem volt.
Azt gondolom akit ledöntött az oltassa magát ha úgy érzi, de egészséges, erős immunrendszerű emberként feleslegesnek tartom és nem szeretném mérgezni a szervezetemet, megzavarni a természetes immunműködésemet ilyen kísérleti anyagokkal.
Ismerősömet most boncolják a héten, ő speciel oltás után súlyosan beteg lett és bele is halt. Jövő hét után temetik el. Ez egy másik oka, amiért nem adatunk semmi oltást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!