Emberek akik nem akarják beadatni a vakcinát, megfogalmaznátok, hogy mi okból?
#11: egyébként ez tényleg érdekes, most hogy mondod.
Nekem sincs olyan, még ismerős ismerőse sem, aki belehalt volna, többről tudok aki kórhazban volt, de meggyógyult.
Oltás után nem sokkal viszont 2-t hallottam aki meghalt.
Ennek ellenére mindenki beoltatja magát körülöttem, hiába pár hónapja még szkeptikusan állt hozzá.
Egyszerűen nem bírom felfogni, mit nem lehet azon érteni, hogy aki megkapja az oltást, az csak 2-3 hét múlva lesz valamilyen szinten védett a koronavírustól. Ha addig megfertőződik, az gyakorlatilag olyan, mintha nem is kapott volna oltást. Ha meghal, az nem az oltástól, HANEM A COVID-tól VAN!!! Ahogy az oltatlanok közül is sokan meghalnak tőle. (Aki a "sokan"-t tagadná, az csak azért teszi, mert idegenek halála neki nem számít. Ha 70-ből 1 a saját hozzátartozója lenne, mindjárt nem találná olyan kevésnek.)
És nem az egészséges immunrendszer meg a helyes táplálkozás a kulcs. Ahhoz túl sok öreg és beteg emberen megy át úgy, hogy alig érzik meg. Valami más okozza, és amíg nem lehet tudni micsoda, addig lutri az egész. Én nem akarok orosz rulettet játszani.
Voltak gondjaim korábban a higany tartalmú vakcinákkal (sokat felvettem) amik huszon éves koromban jelentkezett. Nem kívánom senkinek amin átmentem és még mindig nem topp a vegetatív idegrendszerem de legalább már nincs szívritmus zavarom gyógyszer nélkül sem.
Szóval ezekről a koronavírus elleni vakcinákról annyit sem tudni mi a vivőanyaga csak hogy van és kész. Ráadásul kísérleti fázisban vannak még és nem tudni a hosszú távú hatásokat. És ez csak egy dolog mert ha például bekapcsolom a tévét van vírus, ha pedig elzárom nincs. Érdekes.
16#: dehogynem tudni, mit tartalmaznak a vakcinák, attól, hogy neked nincsenek erről ismereteid, másoknak még lehetnek. Tisztázni kell, neked melyik adható be, és hajrá!
A COVID hosszútávú hatásait sem tudni még (bár már sejthető, és nem valami vidám).
A tévének pedig pont az a hibája, hogy nem tájékoztat a valós helyzetről. Ami, sajnos, sokkal rosszabb, mint amiről tájékoztat.
Mert még kísérleti fázisban van 2023-ig.Utána több mint valószínű hogy én is beadatom még ha fizetni is kell érte de előbb nem.
Az is lehet hogy már rég tünetmentesen át is ment rajtam akkor meg ugye egy bizonyos ideig védve van az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!