Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Emberek akik nem akarják...

Emberek akik nem akarják beadatni a vakcinát, megfogalmaznátok, hogy mi okból?

Figyelt kérdés
Nagyon érdekel minden ember véleménye aki tud logikus és értelmes magyarázatot adni illetve megbízható információkkal rendelkezik, szóval nem ítélkezek senki döntése felett. Légyszi írjátok le az álláspontotokat, az is leírhatja aki az oltás mellett dönt.

2021. ápr. 29. 13:16
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
87%
Azt hozza tennem hogy ismerősi körből volt akit tényleg megkínzott a vírus, de még SENKI sem halt bele, ellentétben a vakcinával.
2021. ápr. 30. 10:51
 12/29 anonim ***** válasza:
74%

#11: egyébként ez tényleg érdekes, most hogy mondod.

Nekem sincs olyan, még ismerős ismerőse sem, aki belehalt volna, többről tudok aki kórhazban volt, de meggyógyult.

Oltás után nem sokkal viszont 2-t hallottam aki meghalt.

Ennek ellenére mindenki beoltatja magát körülöttem, hiába pár hónapja még szkeptikusan állt hozzá.

2021. ápr. 30. 11:01
 13/29 anonim ***** válasza:
86%
Kiforratlan, gyorsan összekutyult valami. Vagyok annyira introvertált, hogy nagy ívben lesz@rom, ha nem mehetek moziba, kocsmába. Amúgy átestem a betegségen, az immunrendszerem ahogy kellett tette a dolgát.
2021. ápr. 30. 16:22
 14/29 A kérdező kommentje:
10-es voltak sokan akik elkaptak a virust es belehaltak, szinten a vakcina utan is tortent ilyen..ez tény hogy haltak bele emberek különben minek kene oltás ha mindenki átvészeli? Azert hulyesegeket se talaljunk ki.
2021. ápr. 30. 18:15
 15/29 anonim ***** válasza:
38%

Egyszerűen nem bírom felfogni, mit nem lehet azon érteni, hogy aki megkapja az oltást, az csak 2-3 hét múlva lesz valamilyen szinten védett a koronavírustól. Ha addig megfertőződik, az gyakorlatilag olyan, mintha nem is kapott volna oltást. Ha meghal, az nem az oltástól, HANEM A COVID-tól VAN!!! Ahogy az oltatlanok közül is sokan meghalnak tőle. (Aki a "sokan"-t tagadná, az csak azért teszi, mert idegenek halála neki nem számít. Ha 70-ből 1 a saját hozzátartozója lenne, mindjárt nem találná olyan kevésnek.)

És nem az egészséges immunrendszer meg a helyes táplálkozás a kulcs. Ahhoz túl sok öreg és beteg emberen megy át úgy, hogy alig érzik meg. Valami más okozza, és amíg nem lehet tudni micsoda, addig lutri az egész. Én nem akarok orosz rulettet játszani.

2021. ápr. 30. 22:19
 16/29 anonim ***** válasza:
73%

Voltak gondjaim korábban a higany tartalmú vakcinákkal (sokat felvettem) amik huszon éves koromban jelentkezett. Nem kívánom senkinek amin átmentem és még mindig nem topp a vegetatív idegrendszerem de legalább már nincs szívritmus zavarom gyógyszer nélkül sem.

Szóval ezekről a koronavírus elleni vakcinákról annyit sem tudni mi a vivőanyaga csak hogy van és kész. Ráadásul kísérleti fázisban vannak még és nem tudni a hosszú távú hatásokat. És ez csak egy dolog mert ha például bekapcsolom a tévét van vírus, ha pedig elzárom nincs. Érdekes.

2021. máj. 1. 04:47
 17/29 A kérdező kommentje:
16os én teljesen megértelek viszont ez a tévés hasonlat nem volt jó, mert lehet hogy a te csaladodban illetve ismeroseid közt senki nem kapta el a vírust, de sajnos sokan ezt nem mondhatjak el sem magukrol sem csaladtagjaikrol.
2021. máj. 1. 10:24
 18/29 anonim ***** válasza:
31%

16#: dehogynem tudni, mit tartalmaznak a vakcinák, attól, hogy neked nincsenek erről ismereteid, másoknak még lehetnek. Tisztázni kell, neked melyik adható be, és hajrá!

A COVID hosszútávú hatásait sem tudni még (bár már sejthető, és nem valami vidám).

A tévének pedig pont az a hibája, hogy nem tájékoztat a valós helyzetről. Ami, sajnos, sokkal rosszabb, mint amiről tájékoztat.

2021. máj. 1. 11:44
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Mert még kísérleti fázisban van 2023-ig.Utána több mint valószínű hogy én is beadatom még ha fizetni is kell érte de előbb nem.

Az is lehet hogy már rég tünetmentesen át is ment rajtam akkor meg ugye egy bizonyos ideig védve van az ember.

2021. máj. 8. 22:58
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
#18: igen, sajnos azt a tv és az "ellenzéki összefogás" média sem harsogja, hogy a covid intézkedések miatt gyakorlatilag nincs semmilyen egészségügyi ellátás, és emiatt jóval többen halnak meg, mint amennyit a vírus elvisz.
2021. máj. 8. 23:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!