Azok, akik nem hiszik el, hogy van járvány, nekik a környezetükben még nincs, olyan, aki elkapta volna a vírust, es rossz allapotba került, ne adj' Isten, belehalt?
Nekem van pár ismerősöm, aki súlyos állapotban került kórházba, és olyan is, aki nem élte túl.
Nem voltak idősek, 30-as, 40-es éveikben jártak.
Biztosan van vírus, de az adatokban hazudnak, a véleményem szerint.
Aki az élete során valaha csinált statisztikát, az tudja, hogy a fele hazugság.
Van akit megvisel, van akit nem.
Az én mamám belehalt, de nem gondolom, hogy olyan súlyos lenne, mint ahogyan azt a közmédiában mondják, még úgy sem, hogy a családomból több ember belehalt (volt egyéb más betegségük is, tehát nem közvetlen ebbe haltak bele). L
"de nem gondolom, hogy olyan súlyos lenne, mint ahogyan azt a közmédiában mondják"
A közmédiában nagyon sokat szépítenek a valódi helyzeten....
"Aki az élete során valaha csinált statisztikát, az tudja, hogy a fele hazugság."
Na mesélj
#2 Gondolod, hogy a világon mindenhol csalnak a statisztikával? Mert majdnem mindenhol igen súlyos a helyzet a lezárások, korlátozások ellenére.
Az össz halálozási adatokban nem sok mindent lehet csalni, vagy meghalt, vagy nem, ha igen, mindegy miben.
Tavaly majdnem minden országban nagyon rút lett az össz halálozási adat, úgyhogy ezt hagyjuk.
Kérdező: Egy rokonom halt bele nemrég. Idén lett volna 60 éves. Alapbetegség nélküli, sportoló, egészséges rendvédelmis volt.
Egy ismerősenek a tesztje lett pozitív, csak azért csináltatta meg ő is, mert szoros kontakt volt, de még akkor nem volt tünete. Pár nappal később magas láza lett, gyorsan romlott az állapota, 8 nappal később halt meg.
Igen, úgy gondolom, hogy akinek az ismeretségi körében nem volt ilyen eset, az talán elhiszi, hogy kamu az egész.
Egy ismerősöm eddig váltig állította, hogy kamu. A párja megfertőződött, 3 nap alatt enyhe tünetekkel meggyógyult. A csaj meg egy hétig nagyon rosszul volt, most, a második héten kezd jobban lenni, de azt mondja, mire a szobából kiér a konyhába, le kell ülnie.
Mindketten 40-es korosztály, és a csaj vegán, borzasztóan odafigyelt eddig is az egészségére.
Szóval teljesen lutri, hogy kinél mit okoz.
Azt írták legutóbb, hogy az A és AB vércsoportúak, és a férfiak általában súlyosabban betegszenek meg, de nagyon minimális az eltérés. Szóval fingjuk sincs a tudósoknak egyelőre, hogy mitől függ.
Szerintem a járványtagadóknak két csoportja van:
- semmilyen tudása nincs az immunológiáról, vírusokról, oltásokról, és igénye sincs legalább most megtanulni, ezért elhisz minden marhaságot, amit hall
-a másik, aki pontosan tisztában van a helyzettel, de valamilyen önző indokból kifolyólag úgy kommunikál, hogy a többieket lebeszélje az oltásról, és a többi szabály betartásáról. Volt egy emberke, aki egészen addig nyomatta az oltásellenes posztokat, ameddig ő meg nem kapta az oltást. Utána érdekes módon átváltott oltáspártira. Rá is kérdeztem, hogy ez most mi? Az volt a válasza, hogy ő már megkapta, a többiek meg le vannak sz.va. Blockoltam. Az ilyen egy büdös paraszt.
Egyébként én is beoltattam magam.
Nem hiszem el, hogy a világon az összes orvos beadatta/beadta volna magának, ha nem gondolnák úgy, hogy az oltás jobb, mint a betegség egy esetleg súlyos formája.
Van pár orvos ismerősöm, köztük olyan, aki alapjában véve nem kedveli a gyógyszereket, csak akkor írja fel, ha valóban indokolt, és nem azért, mert ez az érdeke (a penztárcájának)
Na, Ő pl az egész családját beoltotta.
Ezek az információk nekem segítenek dönteni, hiszen nem vagyok sem virulógus, sem immunológus.
Ha választhattam volna, a kínait kérem, de csak AstraZeneca volt, elfogadtam.
38 éves vagyok.
Sok múlik azon, mi az átlagéletkor a körzetben.
én 35 vagyok. Tegnap felhívott a házdoki, de a végén kiderült hogy tévedésből... Kérdezte hogy szoptatok e még de hát nincs is gyerkőcöm, erre közölte hogy akkor mindegy és lecsapta....akartam kérdezni, hogy mikor kaphatok kb én is oltást, de látszik hogy nagy a fejetlenség , mert el sem köszönt az asszisztens és rámcsapta a telefont.
Mondjuk valahol megértem őket...
Na mindegy..
Remélhetőleg mi is megkapjuk lassan.
Van olyan idős ember a környezetemben, aki jelen pillanatban is lélegeztető gépen van.
Ettől függetlenül én a fiatal, jól működő immunrendszeremmel nem félek a vírustól.
A COVID halálozási aránya jelenleg HIVATALOSAN nem éri el a 2,2%-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!