Arra vagyok, kíváncsi, hogy van itt olyan, aki nem hitt a COVIDban/nem hitte hogy ennyire durva is lehet a betegség, amíg ...?
Én hittem benne, tudtam, hogy létezik és durva betegség. Amit nem hittem volna, hogy engem (25 éves, életerős, sportos férfi) ennyire ledönt. 2 hétig beteg voltam, majdnem kórház lett a vége.
Nagyon megváltoztatta a gondolkodásom. Addig is tartottam a szabályokat, de azóta sokkal jobban figyelek rá és másokra is rászólok.
Akkor nézd meg Netflixen 2-es a "death to 2020" című művet, pont neked csinálták
Kérdező, én komolyan vettem eddig is, de amikor a csávó 3házzal arréb még pénteken nagyba nyomta a biciklit az utcán, szerdán meg már annyi lett neki, akkor azért elgondolkodtam... Nem volt kövér, nem volt tudtommal semmi baja. Még cigizni se cigizett! Kaputt lett neki pár nap alatt.
Választási csalások... Még majdnem elhittem, hogy te csak túlontúl aggódsz az emberekért, de aztán rájötte, hogy egy random konteos hülye vagy.
Téged figuráztak ki benne, nem hír műsor volt.
Most sem hiszem hogy ekkora a baj.
A maszkot miota kell hordani? 1 éve? Jobb lett a helyzet? Nem... akkor ér valamit?
Nem lettem beteg, és egyetlen közvetlen ismerősöm van akinek a tesztje pozitív lett, (ápoló) észre sem vette hogy fertőzőtt.
Vírus volt is meg lesz is
Okés 6-os, akkor ugye amikor jön a néger, nem akarod, hogy gumit húzzon? Vírus volt, lesz is!
Komolyan szeretném tudni, hogy amikor alacsony színvonalon érveltek, akkor valójában ti elhiszitek, vagy csak a saját önös érdekeiteket akarjátok igazolni?
Ha valaki az alapján ítéli ezt meg, hogy történt-e valami vele, vagy a szeretteivel az ugyanolyan hibás úton jár, mint aki csak úgy vakon elhisz mindent.
Szerintem érdemes lenne meghatároznod, hogy mire gondolsz ezek alatt a fogalmak alatt.
Aki nem gondolja úgy, hogy mind kihalunk az vírustagadónak számít?
Aki szerint nem túl jók a különböző járványügyi intézkedések az járványtagadó?
Aki úgy gondolja, hogy a legtöbb ember által hordott maszkok nem túl sokat védenek az maszktagadó?
8
Nem számít vírustagadónak
Attól függ, hogy miképp nem ért egyet velük
Nem, az csak szimplán hülye
7es
Ezen felnevettem mert a férjem Nigériából származik.
Egyébként engem nem zavar ha valaki retteg egy éve, en erre nem vagyok hajlandó. Ennyi, ez még csak nem is érvelés, ez egy tény, ha ér a maszk, akkor miért nem csökken a fertőzöttek száma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!