Az első hullámban emlékszem még az emberek lemosták az élelmiszerek csomagolását, a kilincseket, levették a ruhákat, amikor hazamentek, stb. Van még aki most is ilyen elővigyázatos? Szerintem sokat csökkent az elővigyázatosság, nem?
Én amit évek óta tartok, hogy nem utcai ruhában vagyok itthon, hanem otthoniban és mikor hazaerek kezet mosok.
A többivel nem foglalkozok.
Igen, én. Az élelmiszerek csomagolását nem, mert nem érzem eléggé kivitelezhetőnek. A bejárati ajtó kilincsét lenne értelme tisztítani, de azt csak hazajövetelkor fogjuk meg, ami után úgyis kezet mosunk, tehát mindegy.
Az eddig is alap volt, hogy nem a farmeremben ülök le otthon a kanapéra, de most igyekszem még kevésbé fogdosni.
Tavaly volt olyan ismerősöm,aki egy éjszakára kint hagyta a teraszon a vásàrolt dolgokat,illetve fertőtlenitette a kocsija kerekét is mikor hazaért.
Totál bolondok. Bezzeg most semmi ilyet nem csinàl. Tavaly meg voltak kattanva az emberek.
Én meg csak simán kezet mostam gyakran, mégsem kaptam el a covidot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!