Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Elektroszmog ellen?

Elektroszmog ellen?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Ezek a sugárzások veszélyesek az emberi szervezetre. Érdekelne néhány dolog amivel az elektromágneses sugárzás ellen lehet védekezni. Mik ezek a dolgok? Milyen árnyékolók, illetve praktikák léteznek?

Előre is köszi.

2019. ápr. 15. 10:06
 1/9 Ypszilon1980 ***** válasza:

Otthon vagy hol?

Ha leárnyékolod, akkor nem fogod tudni használni.

2019. ápr. 15. 14:33
 2/9 A kérdező kommentje:
Láttam ilyen árnyékoló lapokat, amik visszaverik ezeket a sugárzásokat. Azok milyenek? Vagy mi létezik még?
2019. ápr. 15. 14:53
 3/9 Ypszilon1980 ***** válasza:
A mikrohullámokra van ilyen úgy tudom, de házra akarod, elszigetelni magad minden jeltől?
2019. ápr. 15. 14:57
 4/9 A kérdező kommentje:

A házban úgy van, hogy ahol az ágyam van, egyetlen fal választ el az íróasztaltól, ahol a nyomtató, számítógép, monitor, router, modem, minden dolog van. Meg ami a falban fut el konnektor kábelei.

Sok helyről hallottam, hogy ez veszélyes, meg nem fogja tudni az ember kialudni rendesen magát, illetve hogy a leukémiás megbetegedések 91%-a a közvetlen elektromágneses tér és az elektroszmog miatt alakult ki. Nem tudom, mennyire életszerű ez.

Jelenleg a telefont sem az ágy mellett töltöm, mint szokás, hanem messzebb, épp emiatt hogy megakadályozzam ezt.

2019. ápr. 15. 15:15
 5/9 Ypszilon1980 ***** válasza:
Ja, értem. Erre nincs megoldàs, mert annyi jel kering a szobában, hogy ezzel nem érsz semmit.
2019. ápr. 15. 15:17
 6/9 anonim ***** válasza:
81%

Emlékszem, mikor még a mobiltelefon státuszszimbólum volt, akkor a társalgásnak sokszor volt a témája, hogy övön tartástól hererák, fülhöz tartástól agyrák (?) lesz, és egyes országokban fém hajhálót húznak az emberek, ha csörög a mobil, és nekik van igazuk. Azóta eltelt 20-22 év...

Csak a pontosság kedvéért, az 50 Hz-es eszközök gyakorlatilag nem sugároznak, sőt, mondhatnám, inkább elméletileg sugároznak. A bekapcsolt, de energiát alig fogyasztó 50 Hz-es gépek elektromos teret keltenek, amelyet a fal frankón leárnyékol. Meló közben mágneses erőtér keletkezik, melyet árnyékolni nem egyszerű. És az is az ártalmasabb.

A leukámiásdiból annyi igaz, hogy egyrészt csak gyermekkori leukémiánál véltek összefüggést felfedezni (figyelem! az ige a véltek), másrészt az ENSZ egészségügyi világszervezete ez alapján egy csoportba sorolta a kávéval, aloe verával és gingkoval (de lehet, hogy az odaégett pirítós is ott van).

Vannak fazonok, akik az emberi tartózkodásra alkalmasnak akkor nyilvánítanának helyiségeket, ha még a Holdon is kikapcsolnák a szondákat, általában ezeket épületbiológusnak hívják. Ízlés kérdése, ki mit hisz el - és főleg az élet mely területére vonatkoztatja a hitet. A plebános is beszél a mindenhatóságról, aztán mégis zárva tartja a lakása ajtaját, nem bízza az égiekre a vagyonának épségét.

2019. ápr. 15. 15:42
 7/9 anonim ***** válasza:

Ó, mit találtam neked:

[link]

2019. ápr. 15. 19:53
 8/9 anonim ***** válasza:
29%
És mi bajod van tőle, kérdező? Ja, hogy semmi.
2019. ápr. 15. 21:09
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Tanulás. Nagyon jól véd ellene.
2020. aug. 8. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!