COVID ellen milyen szintű védettséget nyújt a betegség lezajlása?
Tehát olyan esetben, ha termelődtek antitestek.
A különböző vakcinákkal összevetve, az újrafertőződéstől véd, a súlyos tünetek kialakulásától, vagy a továbbadástól, netán egyszerre mindtől?
"1. Miért nem lettek az élelmiszerüzletek átállítva kiszállításra, kiadóablakos kiadásra, vagy egy bizonyos üzletméret felett regisztrációalapú időablakhoz?"
Magyarországon van majdnem 4 millió háztartás, ezeknek egy jelentős része napról napra él, nem tud egyszerre bevásárolni 100 ezer forintért. Szerinted megoldható logisztikailag 4 millió háztartás igényét kielégíteni, akár 2-3 naponta? Még az informatikai rendszer sem bírná el ezt a terhelést, na meg koordinálni kéne központilag több tíz millió termék elosztását, nem beszélve a teherautókról és sofőrökről. Nem kell okosnak lenni, de hülyének meg főleg nem, hidd el, hogy nem idióták tanácsolják az epidemiológiai intézkedéseket.
"2. A kaszinókat miért csak most zárták be?"
Attól, hogy a kormány még ebben a helyzetben is az oligarcháig támogatásával van elfoglalva, az mit mit von le abból a tényből, hogy gatya a helyzet az egészségügyben, és nem csak közvetlen, de közvetve is veszélyben van sok tízezer ember élete?
"3. A templomokat miért nem zárták be még mindig?"
Megint felteszem a kérdést, attól még, hogy a kormány b@lfasz, az egészségügynek jobb lesz? Attól hogy játszod a hülyét, és felteszed ezeket a lényegtelen kérdéseket, hamarabb vége lesz a járványnak?
"4. Milyen kockázatot jelent este 8 után egy egyedül futó, kerékpározó?"
Olyan kockázatot, hogy mindenki ott játszaná ki a szabályt, ahol lehet. A féleszű Tamasi sarlatán síbottal járkál a városba, a birka hívei követik őt, gyülekeznek, de mivel ott a bot a kezében, azt hazudják, hogy csak sportolnak.
"5. Miért nem regisztrálnak azonnal tesztre, ha tüneteim vannak?"
Nem tudom, hogy máshol ez hogy megy, én felhívtam a háziorvosomat egy keddi napon, hogy 3 napja lázam van, és fáj mindenem, másnap délután 3-kor már leteszteltek.
#14:
Én nem azt állítottam, hogy azért, mert problémás a járványkezelés, akkor az azt jelenti, hogy nincs is járvány. Én csak szeretnék a kérdéseimre választ kapni, mert az államhatalomtól nem kapok.
1. Újra elmondom: ez egy technikai probléma, amit nem jogásznak kell megoldani. Ki kellett volna vizsgálni a megvalósíthatóságot, maximum azt mondják, hogy nem lehet megoldani. Ha viszont opcionálisan bevezették volna legalább a neten rendelős, online fizetős, kiadóablakos történetet, már fele annyian lennének a boltban.
2., 3. Ez szalmabáb érvelés. Ha a hatalom komolyan venné az egészet, szükségesség-rizikó alapján zárná az üzleteket, akkor példát mutatna és a nép is hajlandóbb lenne betartani a szabályokat.
4. Azért egy egyedül kocogót nehéz összekeverni egy Nehru parton gangelő sörözö csapattól. Ezt meg lehetett oldani tavasszal?
5. Én szombaton regisztráltattam volna, ha az ügyeletes háziorvos nem koptat le. Bediktáltam volna a nevem, taj-számom, muter neve és születési időpontot, ő ezt beírja, aláírja, hogy tünetei vannak a parasztnak, és elküldi, és már legalább a rendszerben lennék. Ez kb. 5 perc lett volna
6. bónusz kérdés: Miért van a vakcina választása rábízva olyan valakire, aki nem ért a gyógyszerészethez, ha utánaolvas, akkor se fog, de ha az egyetemet elvégzi, akkor is csak alapszinten tud hozzáfingani. Most ez komoly, hogy politika és szimpátia alapján választunk vakcinát? Vagy ha valami bajom lesz az egyiktől, akkor majd ráfogják, hogy hát én választottam? Ez olyan, mintha egy Betti-tételes feladatot adnánk az embereknek, hogy oldják meg és az alapján hozzanak döntést, de lehet tippelni is a helyes végeredményre.
Eredeti kérdésre a válasz: nyújt bizonyos (elég jó) védelmet, egy ideig (jó pár hónapig elég valószínűen). Még mindig nem számottevő azok száma, akik 2x kapták el.
Ebbe azonban belekavarhatnak a mutánsok, mert minél több és a korábbiaktól egyre jobban különböző mutáció fordul elő, annál valószínűbb, hogy sem megbetegedés, sem oltás nem fog védeni.
Ezért kellene minél hamarabb megállítani végre, és ezen az olyan káros hozzáállás, mint azé, akinek a Legionella a fixa ideája, nem segít. Még jó, hogy senki nem veszi komolyan a butaságait.
Nekem az eüs családtagjaik olyan szinten buták,hogy mindenkinek azt állítják, a covidon átesni semmiség, míg az oltással nagyobb eséllyel kerülsz lelegezetore.
Hiába mutatták nekik cikket, hiába magyarázták el az oltás hogyan működik, egyszerűen szerintük az oltás rossz dolog.
Nem fogom megérteni,aki ebben dolgozik, hogy nem tud normálisan tájèkozódni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!