Aki elkapta a COVIDOT, neki milyen tüneti voltak?
Figyelt kérdés
Nem a szaglás elvesztésre gondolok , hanem pl.; rossz közérzet , megfázáshoz hasonló tünet.
Olyanra amiből alap esetben nem gondolnál koronavírusra.
2021. márc. 10. 17:50
11/16 A kérdező kommentje:
Hát sajnálom :( remélem azért minél hamarabb jobban leszel, és olyan lehetsz mint előtte :/ elhiszem, hogy milyen rossz lehet ez 😫.
2021. márc. 12. 11:37
12/16 anonim válasza:
köszönöm nagyon kedves vagy, neked és családodnak is kivánok sok erőt egészséget :)
13/16 anonim válasza:
A tünetmentességtől a megfulladásig, ezt tudja a delta variáns. Közötte meg bármi. Egyéni. 2 hónapja vagyok benne, kórház 10 nap, oxigénpótlás bár annyira nem voltam súlyos eset,mint ott páran, volt aki két nap fuldoklás után hunyt el.. tüdőgyulladás enyhe kétoldali. Az megszűnt. Mindent megkaptam ott ami létezik. Sajnos még mindig tünetes. Most épp szédülök. Volt mell, hát égés, pulzus szaporulat, olyan mintha lázas lennél de nem, vérnyomás, cukor ugrálás. Jó lenne már ha vége lenne.
14/16 A kérdező kommentje:
Mióta vagy Covidos? :0
Mit jelent , hogy cukor ugrálás?
2022. jan. 23. 20:17
15/16 anonim válasza:
Cukorszint kiugrások. Decemberben már nem volt bennem vírus, de a nyavalya poszt fázisa megrángat. Pl egy jó kis poszt covid depressziót összeszedtem.
16/16 A kérdező kommentje:
Azóta is tart?
2022. ápr. 30. 19:23
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!