Állandóan beteg vagyok, kb. 10 éve nem volt olyan, hogy egészséges lettem volna, mi lesz így?
Teljesen elegem van, de már megszoktam. Egy időben napi Rubopfen és energiaitallal bírtam ki. Ősztől amúgy kb. nonstop láz, előtte szamárköhögés.
Anyám tanár, ő fertőz meg legtöbbször.

Már biztos nézettél labort.
Lehet magánlabor kellene, ahol csomag van és elég sok mindent megnéznek.
Nézess pajzsmirigy működést is.
Valaminek lennie kell a háttérben. Valami legyengítí az immunrendszered, vagy valami allergia, gyulladás van a háttérben. Lehet ételallergia is.
Nem tudom van e lehetőséged kirándulásra, levegőn aktív sétára. Nálunk a szauna vált be.
Ne tűrd el !
Legyengít, elkedvetlenít !
Én már sajnos beletörődtem, akármit csinálok ez van… Ha fertőtlenítek, ha nem eszek a főztjéből, akkor is… Erre vagyok kárhoztatva, hogy állandóan lázas beteg vagyok…
Sajnos a szüleim nem törődnek a higiéniával, mert azt hiszik, a hidegtől betegek. De a boltban sem az emberek stb. Sajnos kisiskolában ezek úgy terjednek, a szamárköhögésre is azt hittük, már nincs, bár felsőbb utasításra nem foglalkoztak vele.
Első körben azzal kellene kezdeni valamit, ki terjeszti, de ő magasról tesz rá… Elköltözés segítene
2013-ban voltam utoljára vérvételen, de akkor is kicsinált a gyerekorvos, hogyan merészelek influenzás lenni, pszichiátriára akart utalni, azóta kétszer jártam orvosnál össz-vissz.

A vitaminok tényleg jók! D3 vitamin, C vitamin + multivitamin.
Az Orvos meg nem küldhet el.
Ha háziorvos elküld, menj fül orr gégészhez.
Egyébként nagyon jó a Neo citran.
Az pillanatok alatt helyre rak.
Sok víz, zöldség, gyümölcs stb.
Meg mozgás.
Legyél kevesebbet akkor velük.
Nem árt időnként szellőztetni.
S fogd meg papírzsepivel a kilincseket.
Moss gyakrabban kezet...
Ezeket tudod tenni

Szerintem teljesen jó tanács a C és D vitamin, de ez a "2013-ban voltam utoljára vérvételen, de akkor is kicsinált a gyerekorvos, hogyan merészelek influenzás lenni, pszichiátriára akart utalni, azóta kétszer jártam orvosnál össz-vissz." nekem eléggé érdekes.
Nyilván el kéne menni laborba (miért kéne magán laborba?). Normális gyerekorvos kell. Pszichiátriára csak úgy sztem nem szoktak küldeni senkit. stb.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!