Anyukàm 70 éves, és jövő héten fogja megkapni a kínai vakcinát. Kicsit féltem őt. Megalapozottan?
Főleg a hosszabb távú mellékhatásoktól féltem, és nem is lehet túl jókat olvasni róla. Màrmint, erről a vakcinàról. Én jobban örültem volna egy Pfizernek, vagy az AstraZenekànak, de ha ezt visszamondja, ki tudja, mikorra kerül sorra, megint...
Különben, a hàziorvosunk asszisztense nagyon dicsérte a Sinopharmot, hogy semmilyen mellékhatásról nem szàmoltak be, akiket ezzel oltottak, pedig direkt kérték őket, hogyha bàrmi van, egyből telefonàljanak. Az oroszra viszont azt mondta,hogy csak makk egészségeseknek lehet beadni, akik max C meg D vitamint szednek. Anyukàm magas vérnyomásos, cukros, 4 éve ràkja is volt...
Köszi előre is!
az astra zenecával kapcsolatban úgy derülnek ki problémák, hogy bevolt vizsgálva mindenféle testület által...a kínai még ennyit se mondhat el magáról. Egyelőre ennyi visszzhangja van:
(ettől függetlenül remélem Édesanyád jól van, akár megkapta az oltást, akár nem)
"az astra zenecával kapcsolatban úgy derülnek ki problémák, hogy bevolt vizsgálva mindenféle testület által"
Ez nem így van, a problémák az oltások során jönnek ki. A testületek többnyire a dokumentációt vizsgálják, az eddigi adatokat. Semmilyen bevizsgálással nem tudják megállapítani, hogy egy adott vakcina milyen súlyos mellékhatásokat és hány embernél fog okozni.
A kínairól a telexes cikk alapján sem lehet többet tudni. Minthogy az Arab Emírség nem nyilatkozik, és a harmadjára beoltott embereknél nem is néznek antitesteket, így bármi állhat mögötte. Azt is el tudom képzelni, hogy valami korrupció áll a háttérben, valaki lenyúlta a vakcinákat, hogy eladja, és ehelyett placebót kaptak az emberek, ezért kapnak most újra oltást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!