Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » 70 éves, nagyon régóta láncdoh...

70 éves, nagyon régóta láncdohányos, erősen COPD-gyanús (de nem biztos, hogy az) férfinek ajánlanátok a COVID elleni oltást?

Figyelt kérdés

2021. febr. 8. 17:10
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen. Így is vélhetően kicsi a vitálkapacitása, ha még egy esetleges tüdőgyulladás tovább rontja ezt, akkor nagyon rossz prognózisra lehet számítani.
2021. febr. 8. 17:12
 2/7 anonim ***** válasza:
Ilyen kórtörténettel a Covid-tüdőgyulladás marhára veszélyes rá! Szóval a válasz az, hogy neki különösképp ajánott!
2021. febr. 8. 17:19
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Ha eddig eszébe se jutott tüdőbetegen leszokni a cigiről, akkor ne most kezdjen már aggódni az egészségéért. Nem rosszindulatból mondom, de ha köhög ÉS cigizik, akkor neki tök mindegy, h kap e oltást vagy nem.
2021. febr. 8. 17:20
 4/7 anonim ***** válasza:
46%
Beszélje meg az orvosával, ne ismeretlen, névtelen fórum tagjainak a véleményére hagyatkozzon!
2021. febr. 8. 17:39
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Neki már -szinte- mindegy...
2021. febr. 8. 19:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Inkább nem, hiszen az otthonokban is hullanak mint a legyek oltás után. Legalábbis nálunk.
2021. febr. 11. 00:57
 7/7 anonim ***** válasza:

Én 66 éves vagyok, 8 éve diagnosztizalt COPD-vel.

Az elsők.között kaptam, az engem jól ismerő orvos javaslatára.

Erősen célpontok vagyunk, én voltam már lélegeztető gépen. Nem szeretném mégegyszer, igencsak kétes, hogy túlélném.

Annak egészen biztosan súlyos mellékhatásai vannak, nekem mákom volt.

2021. márc. 7. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!