Mitől lehet az, hogy ha nevetek, hörgősen köhögni kezdek, mintha fuldokolnék, mintha valami láncdohányos lennék?
Figyelt kérdés
Soha életemben egy cigit nem szívtam el, 19 éves vagyok, passzív dohányos sem vagyok, illetve tüdőszűrőn sosem találnak semmit, mégis kb. 1 éve áll ez fenn egy betegség óta.2019. jún. 17. 13:48
1/2 anonim válasza:
Nekem kimutatta a mellkasröntgen, hogy kezdődő hörgőgyulladásom van. Illetve okozhatja porallergia is
2/2 anonim válasza:
Asztma , allergiás reakció , hideg levegőtől görcsbe kerülnek a hörgőcskéid. Sok minden lehet :/ magánba voltál vagy van rá lehetőség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!