Az alsó szomszédom egy láncdohányos. Elszívja a cigit és 2 perc múlva megint kint van az erkélyen és rágyújt. Nem tudom az abalkokat nyitva tartani miatta. Hogy tudnám megsziatni ezt a gyökeret?
Ha meg elfelejtem becsukni akkor azon veszem észre magamat, hogy áll a füst a lakásban.
Megverni nem akarom mert akkor kirúgnának a melóhelyemről.Ez az akaratgyenge igénytelen xardarab meg nem ér annyit, bár nagyon szívesen megtenném.
Elvileg nem cigizhetne az erkélyen, úgyhogy ha megoldható, csinálhatsz olyat, hogy elmész a lakásszövetkezetbe, szólsz, hogy ez van, ők adnak egy ezzel kapcsolatos papírt, amit alá kell íratni a lakókkal, utána kiküldenek egy hivatalos felszólítást a faszinak, és ha szerencséd van, abbahagyja.
Ha nincs szerencséd, akkor a közterületeseknek kell szólni, amikor cigizik, ők jegyzőkönyvet vesznek fel, és majd lesz valami.
Sajnos nem igen tudsz tenni vele semmit. De igazad van teljesen. Nekem meg állandóan belefőznek a szobámba. Állandó kaja szag stb. Annyira hárklis vagyok rá pedig. Mikor én főzök minden ajtót becsukok nehogy bemenjen a szobákba a kaja szag ez meg ide bas sza nekem a vegetás, ételkockás kajáit minden kajának ugyan olyan szaga van. Ez a panel mitcsináljak vele verjem meg mert főz?? 😂 Te se tudnál mitcsinálni egy szót nem szólhatsz neki. Az egésznap ugató visitó kis ge ciről már nem is beszélek, hajnal 6-tól fejhangon ugat. Egész lakótelep azt hallgatja sokan szóltak már neki de nem csinál semmit ezzel a döggel, még ő van megsértődve. érdekes módon más kutyák nem ugatnak.
Ezért megyek én lakni falura.
De, cigizhet az erkélyen.
Igénytelen xardarab? Értem. De te igényes vagy amikor kommunikáció helyett az első gondolatod a probléma megoldására, hogy jól megszívatod vagy jól megvered. Gratulálok neked, te is ugyanolyan mintapéldány vagy.
Kezdeményezd az erkélyen bagózás tiltásának közgyűlés napirendjére vételét, gyűjts hozzá aláírásokat.
Ma már sokan utálják a dohányzást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!