Az okozhatott nálam ilyen gondokat, hogy a szüleim a születésem előtt láncdohányosok voltak és rengeteg kávét ittak?
Nem tudom hány éves vagy, de...
EÜ-ben dolgozom, és temérdek embert látok aki még a terhesség alatt is slukkolgat, nem csak passzív dohányos. Én is dohányzom, bár ez utóbbit undorítónak tartom, a gyerekért igenis le lehet tenni... De a kérdésedet olvasva nekem az jött át elsőre (lehet rosszul), hogy te valami kézzel foghatót akarsz, ami miatt utálhatod a szüleidet.
Szerintem ez nem az az indok. Ezek a dolgok amiket felsoroltál, mind genetikusan kódolt tulajdonságok, és azt csak a nagyon elvakult cigi-ellenesek mondják, hogy örökíthető genetikai károkat okoz... Ez baromság. A terhesség alatt nyilván hatással van a magzat fejlődésére, de jó genetikai állomány mellett az anya végig dohányozhatja a 9 hónapot, és képes egészséges újszülöttet a világra hozni. Szóval ez a sors fintora, az élet csodája, nevezze mindenki úgy, ahogy neki tetszik...
Bosszantó, hogy így sikerültél, de mindannyiunknak vannak rejtett vagy épp látványos betegsége. Olvastam olyan cikket is, hogy a betegesebb emberek kevésbé hajlamosak a rákra, vagy legalábbis időben jelez a szervezet a sejtburjánzásról... Minden éremnek két oldala van, ennek is megvan az oka.
De komolyan hány éves vagy? Ha még kamasz, akkor ezt se lehet írásba foglalni, hogy most ilyen az immunrendszered, mert még sok minden hangolódik finomra ebben az időszakban is a szervezetben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!