Anyukàm 70 éves, és jövő héten fogja megkapni a kínai vakcinát. Kicsit féltem őt. Megalapozottan?
Főleg a hosszabb távú mellékhatásoktól féltem, és nem is lehet túl jókat olvasni róla. Màrmint, erről a vakcinàról. Én jobban örültem volna egy Pfizernek, vagy az AstraZenekànak, de ha ezt visszamondja, ki tudja, mikorra kerül sorra, megint...
Különben, a hàziorvosunk asszisztense nagyon dicsérte a Sinopharmot, hogy semmilyen mellékhatásról nem szàmoltak be, akiket ezzel oltottak, pedig direkt kérték őket, hogyha bàrmi van, egyből telefonàljanak. Az oroszra viszont azt mondta,hogy csak makk egészségeseknek lehet beadni, akik max C meg D vitamint szednek. Anyukàm magas vérnyomásos, cukros, 4 éve ràkja is volt...
Köszi előre is!
érdekes, ő az Astra Zenicát egy kitűnő oltásnak tartja... furi. Egyébként nem mond rosszakat a kínairól, de érdemes azt figyelembe venni, hogy melyik politikai nézethez húz. Nincs baj a kínaival, szerinted, a gazdag arabok, elfogadnák, ha baj lenne velük? Illetve, nem csak az Unióban élnek emberek, a többi kontinensen is emberek élnek.
A kínai véd az összes mutáció ellen, a mostani nyugatinál már már készítik az újabb verzióját az oltóanyagoknak, hogy még hatékonyabb legyen a legújabb mutáció ellen.
Gondolkozz egy kicsit kérdező. Ne egy videót belinkelő vkire hallgass, hanem azokra, akik már megkapták
És ami még igaz
Minden oltás jobb, mint a vírus. Megvéd a haláltól.
Én más okból, de voltam már lélegeztető gépen.
Nem embernek való.
Arról beszéld le a nagyit!
Nem is beszélve a mellékhatásairól.
11esre reagálnék:
miből gondolod h politikai okokból favorizálja a nemkínai vakcinákat? Én nem hallom, h bármikor bemondaná h DK szavazó. (hozzáteszem a sputnik-ról egy rossz szót nem mond, sőt a kínairól se beszél le senkit, csak a rangsorban az utolsónak sorolja. De őt is elmondja, h még mindig jobb mint a vírust elkapni.)
A gazdag arab országok ugyanúgy berendeltek egy valag pfizert, mint kína (Kína konkrétan 100millió pfizert rendelt magának [link] nekem ez is kicsit visszás. Felteszem a gazdag, jómódú kínaiak, arabok megkapják a pfizert, az alsóbb rétegeknek meg kuss van, és megkapják a sinopharmot, meg a társait. De ez saját spekuláció, nem kell készpénznek venni
a kínai ugyannnyira véd a mutációk ellen mint a többi, ezen kár rugózni
Végül pedig: én nem kértem h bárki hallgasson rám, én semmilyen tanácsot nem is adtam h ki mivel oltassa meg mivel neoltassa be magát, én ajánlottam egy riportot, amiben egy virológus kifejti a véleményét. Innentől mindenki a maga által begyűjtött információk alapján tud döntést hozni.
(jaés a kínaival egyelőre nincs határátlépés karantén nélkül pl Lengyelországba, de itt is van/lesz bőven ellentmondás:
Szóval biztos jó a kínai, de van jobb. Ennyi a saját véleményem
"Szóval biztos jó a kínai, de van jobb."
Hát épp ez a kérdés: hol?
"Felteszem a gazdag, jómódú kínaiak, arabok megkapják a pfizert, az alsóbb rétegeknek meg kuss van, és megkapják a sinopharmot, meg a társait."
Ez az, hogy a kínai olcsó lehet, de mi mégis drágábban vettünk, mint bármelyiket.
#18, te úgy jársz az oltópontokra mint én a piacra a kofákhoz. Benézek egyiket másikhoz, hátha van szép kelbimbó.
Melyik országban megy ez ilyen lazán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!