Anyukàm 70 éves, és jövő héten fogja megkapni a kínai vakcinát. Kicsit féltem őt. Megalapozottan?
Főleg a hosszabb távú mellékhatásoktól féltem, és nem is lehet túl jókat olvasni róla. Màrmint, erről a vakcinàról. Én jobban örültem volna egy Pfizernek, vagy az AstraZenekànak, de ha ezt visszamondja, ki tudja, mikorra kerül sorra, megint...
Különben, a hàziorvosunk asszisztense nagyon dicsérte a Sinopharmot, hogy semmilyen mellékhatásról nem szàmoltak be, akiket ezzel oltottak, pedig direkt kérték őket, hogyha bàrmi van, egyből telefonàljanak. Az oroszra viszont azt mondta,hogy csak makk egészségeseknek lehet beadni, akik max C meg D vitamint szednek. Anyukàm magas vérnyomásos, cukros, 4 éve ràkja is volt...
Köszi előre is!
65 éves vagyok, elég súlyos tüdőbeteg.
Hétfőn kaptam, nekem semmi rossz hatása nincs eddig.
Az az oltás a jó, ami van.
https://www.youtube.com/watch?v=m-EZg8GfWU4&t=3866s
ajánlom ezt a videot, függetlenül attól h Balázsékat éppen valaki szereti vagy sem (én még mindig megbízhatóbb hírforrásnak tartom mint pl a köztévét, pont az ilyen riportok miatt)
1:04:26-tól van a felkonf,
1:06:43tól kezdődik maga a beszélgetés az immunológus professzorral
én miután meghallgattam, lebeszéltem édesanyámat a kinairol...(mjuk nem kellett sokat győzködni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!