1-2 hete még mindenki nyitást követelt, mert azt hitték vége van, most meg soha nem látott csúcson az új fertőzöttek száma.
De hogyan lehetséges ez, amikor Szlávik szerint már 4 millió ember átesett rajta Magyarországon és rengeteg veszélyeztetettet beoltottak már a wuhani vakcinával. Szóval elvileg már bőven az ország felének immunisnak kellene lennie a covid-ra, ami már majdnem nyájimmunitás, alig szabadna már terjednie a vírusnak, ha minden úgy lenne ahogy azt állítják.
Erre meg történelmi csúcs és lezárások. És ki tudja mi vár még.
Ti is érzitek, hogy úgy átvertek minket mint sz*rt a palánkon? Iszonyú csúnyán lóvá tett minket a kormány és a vakcina gyártók is?
??? Nem az van hogy a "Covid" megette az influenzát?
2021. márc. 6. 19:55
32/37 anonim válasza:
Én csak idéztem, nekem mindegy hogy hívjuk.
2021. márc. 6. 21:18
33/37 anonim válasza:
32
Egy influenza és egy nem létező vírus között óriási különbség van
2021. márc. 7. 00:21
34/37 anonim válasza:
Ok, szóval miért omlott össze tavaly Milánó és New York egészségügye, ha nem létezik a vírus?
Nem közekszem egyébként, tényleg kíváncsi vagyok a teóriákra, a környezetemben nincs vírustagadó, és erre még neten sem olvastam elfogadható magyarázatot.
2021. márc. 7. 06:56
35/37 anonim válasza:
Ki írt olyat, hogy nem létezik a vírus?
2021. márc. 7. 07:18
36/37 kretens válasza:
Én nem oltatom be magam.Ez a saját döntésem.A most negyven-ötven év között lévő emberek akik gyerekkorukban kaptak kötelező oltásokat azokat több éves tesztelés és kisérletezés előzte meg az ötvenes hatvanas években és amikor ténylegesen biztonságosnak itélték meg csak akkor kezdték alkalmazni.Egy alig 8-hónap alatt kifejlesztett vakcina vajon mennyire biztonságos?Persze lehet azt mondani hogy ez már modern eljárással készült de szerintem sok ember jobban megbizik a régi jól bevált módszerrel is.Az én véleményem az hogy hasonlóak vagyunk de nem vagyunk egyformák igy két egyforma immunrendszer sincs.Például van aki enyhe tünetekkel átvészelte a korona virust más meg hetekig gyötrődött de aki gyötrődött az meg lehet hogy egy másik betegséget simán átvészel mig aki csak simán lerázta magárol a kovidot az meg lehet hogy ebbe meg belehalna.Van megoldás de az kivitelezhetetlen.Arról van szó hogy mindenkit egyenként kéne genetikailag megvizsgálni és ennek alapján az egyén szervezetéhez előállitani ellenanyagot a koronavirus ellen de ez időben is lehetetlen mer ahány ember annyi féle vakcina kéne.
2021. márc. 7. 19:27
37/37 anonim válasza:
34
Azért nem kell olyan messzire menni.Itt is szinte meghalt az egészségügy mert a nem létező vírussal foglalkoznak
35
Tajekozodj és akkor megtudod.Persze ne az RTL klub csatornáján
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!