Ha a vakcina ugyanúgy hatásos a mutánsok ellen is, meg sokan már átestek rajta, hogy lehet mégis történelmi csúcson az új fertőzöttek száma?
1-2 hete még mindenki nyitást követelt, mert azt hitték vége van, most meg soha nem látott csúcson az új fertőzöttek száma.
De hogyan lehetséges ez, amikor Szlávik szerint már 4 millió ember átesett rajta Magyarországon és rengeteg veszélyeztetettet beoltottak már a wuhani vakcinával. Szóval elvileg már bőven az ország felének immunisnak kellene lennie a covid-ra, ami már majdnem nyájimmunitás, alig szabadna már terjednie a vírusnak, ha minden úgy lenne ahogy azt állítják.
Erre meg történelmi csúcs és lezárások. És ki tudja mi vár még.
Ti is érzitek, hogy úgy átvertek minket mint sz*rt a palánkon? Iszonyú csúnyán lóvá tett minket a kormány és a vakcina gyártók is?
22
A kormány ezzel csak többet kaszál
23
Hogy Lölö fölvásárolhassa a tönkrement szállodákat és éttermeket.
Magyarországon évente olyan 1000 ember hal meg tüdőgyulladásban.
Jelenleg viszont 751 embert lélegeztetek emiatt, akik közül 300-an legalább meg fognak halni sajnos. Érdekes...
Magyarban 2018 1836 ember halt meg tüdőgyulladásban, akkor még nem volt korona, ugye ugye??
Influenza ha jól olvastam régebbi cikkekben, átlagban évi 6-7000 embert vitt el.
ha összeadjátok, látjátok mi van?
Egy kicsit erősebb szezon van most a megfázásos betegségekben, és máris nem kellene annyira pánikolni.
27
Én azt nem értem hogy annyira átlátszó az egész,mégis annyian bedőlnek neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!