Jó ötlet, hogy a felelőtlenül ide-oda rágalmat kommentelőket/becsületsértőt kommeltelőket ugyanúgy fel lehessen jelenteni, mint 1-1 hírportált, ha valótlanságot ír?
Jó ötlet akkor,ha pl mész az autóddal,és valamit elbénázol,majd a mögötted jövő elküld a jó édes...ba,,és ezt le tudod olvasni a belső tükörből,,és fel is jelentheted majd becsület sértésért őt is..
vagy ha a bicikli úton vagy gyalogosan,és jön egy biciklis,és azt mondja,hogy huzzá má innen a jó ku..ba,,na ha őt is fel lehet ezért jelenteni,akkor simán jó lesz...
Szerintem most is fel lehet csak ugye az azonosítás és bizonyítás + stb problémás.
Mondjuk akkor az itteni fideszesek mást se csinálnának csak napi 24h-ban feljelentgetnének :D
Én meg feljelentem,aki feljelentett !
Plusz még feljelentem ezt az anonim, három egész pötyi, plusz egy fél pötyi profilt is.
Ismerek egy nénit. Öreg és mogorva, gonosz teremtmény. Minden szarért feljelentgetett mindenkit mert nem érezte magát elég fontosnak. Most mindenki, még a gondozója is rühelli. Nem beszél vele senki, nem segít neki senki. Egymagában a tv előtt ülve fogja leélni azt a pár évet ami még hátra van.
Ezt a mintát követni, jó nagy baromság
Szegény nénike....
Gondolom most akkor az van,hogy mást kell neki elküldeni a rendőrségre egy feljelentési meghatalmazással....
Te figyumá icukám,,van ott egy papír,már aláírtam,vidd má be a rendőrségre légyszíves !
Miért mi az ?
Á semmi,csak a pistát akarom most feljelenteni,mert tegnap este még kopácsolt valamit...
Mindegy azért vidd csak be szépen,ha itt végeztél..
A hír szabad, a vélemény szent!
Ehhez képest mérlegelj, more!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!