Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ha a vakcina ugyanúgy hatásos...

Ha a vakcina ugyanúgy hatásos a mutánsok ellen is, meg sokan már átestek rajta, hogy lehet mégis történelmi csúcson az új fertőzöttek száma?

Figyelt kérdés

[link]

1-2 hete még mindenki nyitást követelt, mert azt hitték vége van, most meg soha nem látott csúcson az új fertőzöttek száma.

De hogyan lehetséges ez, amikor Szlávik szerint már 4 millió ember átesett rajta Magyarországon és rengeteg veszélyeztetettet beoltottak már a wuhani vakcinával. Szóval elvileg már bőven az ország felének immunisnak kellene lennie a covid-ra, ami már majdnem nyájimmunitás, alig szabadna már terjednie a vírusnak, ha minden úgy lenne ahogy azt állítják.

Erre meg történelmi csúcs és lezárások. És ki tudja mi vár még.

Ti is érzitek, hogy úgy átvertek minket mint sz*rt a palánkon? Iszonyú csúnyán lóvá tett minket a kormány és a vakcina gyártók is?

2021. márc. 6. 12:51
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
42%

#7 A mutációkat is csak kitalálták. A vírusok időnként mutálódnak ugyan, de nagyon ritka az olyan mutáció, ami erősebb az eredetinél, és ugyanolyan ritka az is, ami ellen hat az a vakcina, amit az eredetire kifejlesztettek. Annak a valószínűsége pedig, hogy egyszerre fél tucat olyan mutáció kialakuljon, amire mindezek igazak (ráadásul pont az oltási kampány kezdetekor), egyenlő a nullával.

#8 Fogalmunk sincs, hányan estek át a fertőzésen. Vannak olyanok, akik nem kerülnek be a rendszerbe, mert annyira enyhék a tüneteik, hogy nem fordulnak orvoshoz. Azonban vannak szép számmal olyanok is, akik bár nem covidosok, de a teszt annak jelzi őket. Egyik csoportról sem tudjuk még csak hozzávetőlegesen sem, hogy hányan vannak.

2021. márc. 6. 13:06
 12/37 anonim ***** válasza:
100%

10

Ja amúgy Magyarországon is ez a helyzet.Ha délutános vagyok akkor este 10-kor indulok haza,eddig egy rendőrrel találkoztam szemből ráadásul bomboltettem a zenét meg mentem mint a rakéta kocsival azt vissza se fordultak.Ok is leszarjak az egészet meg elegük van ebből a baromsagbol

2021. márc. 6. 13:07
 13/37 anonim ***** válasza:
55%

Az a baj drága 10-es, hogy te ismerőseidből indulsz ki, ami nem valami nagy minta.

Én is pofázhatnék, hogy én viszont tudok nem egy embert, aki belehalt vagy gépen volt hetekig. Jaaa...és nem mind idősek/betegek.

2021. márc. 6. 13:08
 14/37 anonim ***** válasza:
63%

13

És mibe haltak bele?

2021. márc. 6. 13:11
 15/37 anonim ***** válasza:
78%

Tüdőgyulladásba.

Illetve az a fiatalabb egészséges ismerős, aki nem halt bele, de gépen volt, szintén tüdőgyulladás miatt került rá.ű

Kb 1 év lesz, mire felépül...

2021. márc. 6. 13:13
 16/37 anonim ***** válasza:
76%

A sok vírusrettegő fogja már fel, oltáskampány van, ezt látják a tv-ben.

Propaganda szöveget ismételnek minden este.

Lélegeztető gép, idősek meghalnak, mind meghalunk, DE menjél oltani mert akkor te vagy a szuperman, megmentesz mindenkit.

december végén mikor megkezdődtek az angliai oltások milyen érdekes, hirtelen lett egy angol mutáns vírus, kellett a színház hozzá, hirtelen kamionstop is lett, tele volt a tv nincs már élelmiszer, mi lesz veled anglia.

Ezzel kezdetét vette az oltáspropaganda, amit a sok vírusrettegő be is kajált.

mielőtt jött volna magyarba a kínai vakcina, és a kormány érzékelte hogy egyre kevesebb ember akar oltani, elkezdték nyomat pár nap is itt a mutáns vírus, mindenki szaladjon oltani, erre mi lett, meg is jött a kanai vakcina.

Pár napja megint a csúcson a harmadik hullám, mindenki de mindenki ismétlem mindenki szaladjon sőt rohanjon oltani, erre megint benyögte a szijjártó petike, jött többszázezer orosz szputnyik megint.

Nem veszitek észre hogy csak a rettegőkre akarják nyomatni ezt a szennyet.

Aki meg megeszi a mesét, mert éhes rá, szalad, és beadat magába egy olyan dolgot, amit normálisa körülmények között még a kutya is inkább lexarna.

2021. márc. 6. 13:16
 17/37 anonim ***** válasza:
32%

15

De akkor most mirol beszélünk? Itt a "Covidrol" van szó nem a tüdőgyulladásrol

2021. márc. 6. 13:20
 18/37 anonim ***** válasza:
66%

#17 Senki nem magába a vírusba hal bele, hanem a szövődményeibe, ebben az esetben tüdőgyulladásba.

Az a nem mindegy, hogy milyen arányban okoz súlyos dolgokat, a korona sajnos nagyobb arányban, mint "kellene".

2021. márc. 6. 13:22
 19/37 anonim ***** válasza:
72%
Vérrög a mozgáshiánytól és helytelen életmódtól is kialakulhat. Az sem használ, ha valaki állandóan maszkban van.
2021. márc. 6. 13:22
 20/37 anonim ***** válasza:
63%

18

Értem.Szoval csak a "Covid" okozhat tüdőgyulladást.Ma is tanultam valamit.Koszonon doktor úr!

2021. márc. 6. 13:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!