Ha rendben van a szaglásom, akkor nem kaptam el a koronavírust?
Figyelt kérdés
2 napja influenzás tüneteim vannak. Torokfájással indult, ma már folyik az orrom és hőemelkedésem volt. Eléggé tipikus, remélem nem Covid. Egyetemista vagyok, online nem nehéz itthon kúrálnom magam.2021. márc. 1. 21:17
1/11 anonim válasza:
nem.
rokonom érezte, nagyon is, érzékeny volt mindenre, durvábban mint terhessége alatt
2/11 A kérdező kommentje:
Mármint a nem arra vonatkozik, hogy szerinted nem korona?
Szagérzékenységről mint tünetről még nem hallottam viszont.
2021. márc. 1. 21:22
3/11 A kérdező kommentje:
Egy barátnőm volt covidos, ő csak néhány szagot nem érzett, pl: cififüst.
2021. márc. 1. 21:22
4/11 anonim válasza:
nem azt jelenti.
többi szöveggel utaltam erre
5/11 A kérdező kommentje:
Rendben, így már világos, de azért nekem első olvasásra nem volt egyértelmű. De biztos csak fáradt vagyok. :)
2021. márc. 1. 21:30
6/11 anonim válasza:
ja, félreérthető voltam én is, ezekre a nemes kérdésekre meg kell nézni nagyon, mit mond az ember :D
7/11 anonim válasza:
Szaglás vesztés egyes tanulmányok szerint az esetek 1/3-ba jelentkezik, nagyjából. Tehát ez nem zárja ki a covidot, mindenesetre jobbulást!
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, én is remélem, hogy nem az.
2021. márc. 1. 22:27
9/11 anonim válasza:
A covid olyan, ha orvost kérdezel minden felsőlégúti betegség annak számít. És a tesztekkel bárkit pozitívra tudnak tesztelni, addig ismétlik a tesztelést, míg valamelyik pozitívat nem mutat. Akár mi is az igazság, úgy kell kezelni, mint bármely náthát. Ha kiszárad a nyálkahártyád, száraz köhögésed van, akkor inhalálni kell. Egy hétig szokott tartani.
10/11 anonim válasza:
Akár covid is lehet. Barátnőmnek megmaradt a szaglása, a férjének ugyan elment 2-3 napra, de visszajött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!