Szerintetek rendben van, hogy az operatív törzs sajtótájékoztatóján így kezelik a kellemetlen újságírói kérdéseket?
Nem igazán ezt kérdeztem...
én a módra kérdeztem rá, hogy kitépi a kezéből a mikrofont...
Ez Magyarország. Mégis mit vársz?
Amiről nem beszélünk, az nem is létezik. Sőt, ha együtt behunyjuk a szemünket és nagyon erősen képzeljük, akkor koronavírus sincs.
Az a b'dös vén qrva folyamatosan, megállás nélkül belehazudik az emberek pofájába!
Olyasmiket tagad, amiket tényszerűleg lehet tudni!
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Én nem tudom, az újságírónő milyen szándékkal volt ott. De ha tartasz egy sajtótájékoztatót, ahol meg van engedve, hogy kérdezzenek, akkor nem az a normális, hogy meghallgatod a kérdést, aztán ha hülyeség vagy rosszindulatú kérdés, akkor aszerint reagálsz rá?
Nekem ez a módszer, hogy kitépjük a kezéből a mikrofont és aztán nem is válaszolunk, elég barbárnak és olyan cenzúrázósnak tűnik.
Ráadásul lehet, hogy én mint olvasó kíváncsi lennék a válaszra - akár arra is, ha az újságírónő "hazudott" vagy tévedett, vagy téves információkkal látták el. Akkor ezt el kellene mondani a válaszban, nem?
Mondjuk szerintem sem volt szerencsés. Eddig nem olvastam indexet, de mivel most ott közlik legelőször az infókat, ezért rááltam és címlapon hozta azt, amire rákérdeztek.
Eddig a pontig azt gondoltam, hogy valószínűleg az iráni - magyar kommunikáció hiánya miatt mond az egyik oldal egy történetet (székdobálós rendőrségi beavatkozást igénylő irániak) és a másik oldal teljesen mást (nem is volt szék a szobában, hogy dobálta volna, illetve csak felemelték a hangjukat), és azt feltételeztem, hogy lehet, hogy tényleg agresszíven és támadólag léptek fel az irániak (nyilván, mivel nem értették, hogy mi a helyzet és fenyegetve érezték magukat) és most szépíteni akarják a helyzetet.
Viszont ez a hozzáállás pont azt erősíti bennem, hogy a kormány nem akar erről beszélni, mert kínosnak találja. Szerintem mindenképpen hiba volt, függetlenül az előzményektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!