Kövér László bajusza rendben van vagy ez már túlzás?
Figyelt kérdés
Nem olyan mintha szándékosan bosszantani akarná az embereket ezzel a stílussal?
2020. febr. 19. 18:20
1/19 anonim válasza:
szerintem a gy németh erzsike bajusza nincs rendben
2/19 anonim válasza:
Mi bajod van vele? Nagyon jól néz ki!
4/19 anonim válasza:
A bajszos emberek nevében üzenem:a bajusz divatos és tiszteletet parancsoló.
5/19 Ékezetes billetyűzet válasza:
Ha nincs érv, marad a személyeskedés!
6/19 anonim válasza:
Ez nem is bajusz, hanem orrszőr.
7/19 anonim válasza:
Szerintem is túlzásba ejti magát ebben is, talán egy motoros banda tagjának oké ez az extrémkedés de nem egy politikusnak a parlamentben, szalonképtelenül néz ki. Ebben is a természete nyilvánul meg tipikusan, azt gondolja magáról mindenki fölött áll és neki azt is lehet amit másnak nem.
8/19 anonim válasza:
Megnövesztette, mert még régen odatetováltatta az elmegyógyintézet az orra alá, hogy:
"Tolvaj vagyok, vigyázzanak"
9/19 anonim válasza:
Őt biztosan nem zavarja pl.: kajálás közben. Ezzel inkább csak a nagy magyarságát akarja kimutatni. Márcsak egy nemezsapka, sátor, és ló kellene neki.
10/19 anonim válasza:
Amekkora paraszt, pont jó neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!