Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Akik tagadják a vírus létezésé...

Akik tagadják a vírus létezését honnan szedik az információt? Mit néznek vagy olvasnak?

Figyelt kérdés

Igazán érdekelne mitől van szent meggyőződésük. Mert engem a halálozás, a betegek, a tönkremenő családok, stb meggyőznek arról,hogy van vírus, de őket/titeket mi győz meg az ellenkezőjéről?

Egy-egy szerkesztett, nyomonkövethetetlen, interneten tengődő képet elképzelek, na, de mégis.

Honnan? Mivel győznél meg,hogy nincs?

2021. febr. 20. 18:00
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:

:D Én azokra gondolok,akik magát a vírust, mert van olyan, sajnos ismerősi körben is. Azoknak nem jut el addig,hogy a veszélyesség mértékét kérdőjelezzék.

Ehhez annyit fűznék hozzá,hogy bár nem tudom,de gondolom nem virulogus itt bárki,hogy megmondja mi mennyire veszélyes.

Meg azt sem értem,ha két különböző adatot látunk miért a kisebbet hinnénk el? Nem jobb inkább vigyázni? Költői kérdés.

Örülök,hogy olyan nagyon nem volt,aki nem hisz egyáltalán ebben, ezek szerint elenyésző.

Megjegyezném,hogy ne kizárólag magyart médiából tájékozódjunk és ne politikusoktól.

2021. febr. 21. 20:59
 32/40 anonim ***** válasza:
45%

31 szerintem azért a kisebbet hisszük el, mert 20 év mindig van min parázni. Volt a kergemarhakór hiszti. Volt a SARS a 2000-es évek elején. Attól paráztam, amikor mondták a tv-ben. Aztán jött a H5N1, ott is paráztam kicsit, ráadásul a családban akkor volt csirketelep.

Utána jött a H1N1. Annak már nem volt akkor a hírverése.

Egyszerűen immunisak lettek az emberek a médiariogatásra, és ha valós veszély van, sokan akkor sem hisznek.

Én pl. nem magyar és nem politikus szájából hallgatom az infókat. Nagyon sok osztrák, német riportot látok orvosokkal, akik nehezményezik, hogy meg sem hallgatják őket. Meg hogy valami sumákságot sejtenek a statisztikák mögött.

De ezt még lehet mondani, hogy biztos csak szakmai irigység.

De amikor nagyobb újságok (nem alternatív hírek) írják, hogy az ellenzék magyarázatot kér egy kiszivárgott emailforgalomra a Bundestag és a Virológus szakértők közt, miszerint nyomást próbáltak gyakorolni politikai iranyból, hogy súlyosabbnak legyen az egész feltűntetve, akkor megkérdezi az ember, hogy most valóban csak a lehrosszabb forgatókönyvre akartak készülni (ez a magyarázat), vagy csak biztosítani akarták a hatalmukat?

2021. febr. 21. 21:54
 33/40 anonim ***** válasza:
54%

[link]

Egy tipikus oltásellenes. Egy ember halálát-aki nem oltásban halt meg-használta fel arra (csak már levették azt a részt), hogy a saját igazát igazolja. Hiába kéri az áldozat özvegye, hogy vegye le, csak kigúnyolja.

A járvány legalább megmutatja milyen alja féreg emberek léteznek. Eddig egy normális oltásellenest sem láttam, általában röhögnek minden halálhír alatt, 5G, szopják Gödényt, háziorvosokat fenyegetnek halálosan. Söpredék szektások.

Az itteni életiskolájás virológusok is viccesek, ahogy tényként közölnek mindenegybenblogos kamu infókat, miközben láthatóan buktak kémiából-biológiából általános iskolában is...na miattuk lettek most szigorítások, köszi.

2021. márc. 4. 14:35
 34/40 anonim ***** válasza:
59%

Ti mit tettél, hogy ne legyenek szigorítások?

A legkönnyebb mindig másra mutogatni.

2021. márc. 4. 18:17
 35/40 anonim ***** válasza:

A "Legyen vége a tűszúrásoknak" nevű nyitott facebook oldalon minden infó megtalálható a témával kapcsolatban. Napról-napra történő HIVATALOS, többnyire külföldi FORRÁSOKKAL megjelölve.

Aki szeretne tisztában lenni az Igazsággal, és szeretne szabad, egészséges, hosszú életet élni, az legalább ezt az oldalt látogassa meg!

2021. márc. 7. 23:36
 36/40 A kérdező kommentje:

Igen, az adag helyesírási hiba, fogalmazásmód, célközönség pontosan egy hiteles oldalról mutat képet...

Értem! Itt a válaszom. Tehát ilyen helyekről vannak az "információk".

Köszi!

Az én ajánlatom, csak mellékesen: Koronavírus vakcináció - szakirodalmi tallózó

2021. márc. 9. 19:17
 37/40 everlight ***** válasza:
Nem a létezést tagadjuk hanem a veszély mértékét.Magyarországon csalnak a számokkal.Dél koreában alig van érvényben valami korlátozás és mégis 1700 ember halt meg,egy 50 millió lakosságú országban,tehát tized annyi mint itt,Lakosság arányosan 50 szer kevesebb.Az emberek egészségtelen életmódja,az egészségügy rossz állapota miatt halnak meg sokan,amire azt hazudják hogy cocidban halnak meg.
2021. márc. 9. 19:27
 38/40 A kérdező kommentje:

Egyértelmű,hogy csalnak, csak lefelé..

Igen, az alap állapota is nagyban befolyásolja a beteg esélyeit, de covid nélkül nem halt volna meg.

Erre viszont azért sem esküszök, mert több egészséges ismerősöm is kórházban kötött ki vele, van, aki lélegeztetőn(40-50 éves korosztály).

Plusz, nem csak a covid meg az alap egészségügyi állapot,hanem az egészségügyi dolgozók hiánya is sokkal rontja a helyzetet.(mert kezdetektől hiány van)

De még mindig, inkább túlreagálni,mint belehalni, nem?

2021. márc. 10. 08:14
 39/40 Laylah ***** válasza:
100%
37.: Dél-Koreában, és általában a távol-keleti, nagy népsűrűságű országokban (pl. Kína, Japán; kivéve India) már a covid előtt is maszkban jártak az emberek az utcán, bár nem a fertőzések, inkább a szmog miatt. Ráadásul ott van annyi kultúra az emberekben, hogy nem köhögik meg tüsszentik arcon a másikat, tudnak kezet mosni, és úgy általánosságban, sokkal jobban adnak a személyes higiéniára a magyarokhoz képest. Na, ezért van az, hogy hiába ötvenszeres a lakosság, de töredéke a fertőzöttek száma.
2021. márc. 22. 09:02
 40/40 anonim ***** válasza:

A lista végtelen:

[link]

[link]

[link]

[link]

2021. márc. 24. 08:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!