Akik tagadják a vírus létezését honnan szedik az információt? Mit néznek vagy olvasnak?
Igazán érdekelne mitől van szent meggyőződésük. Mert engem a halálozás, a betegek, a tönkremenő családok, stb meggyőznek arról,hogy van vírus, de őket/titeket mi győz meg az ellenkezőjéről?
Egy-egy szerkesztett, nyomonkövethetetlen, interneten tengődő képet elképzelek, na, de mégis.
Honnan? Mivel győznél meg,hogy nincs?
Úgy adom a válaszomat,hogy tavaly februárban valószínűleg covidos voltam (doki mondta, de akkor még nem volt teszt) és tán most is az vagyok. Lehet influenza vagy nátha is, de nem fogom megtudni, mert nem megyek vele orvoshoz.
A tönkremenő családok nem a vírus miatt vannak, hanem a kedves kormányuk nemtörődöm hozzáállása miatt.
Tavaly 6 hónapig voltam munkanélkül és ezalatt semmit sem kaptam a kormány által. Felőlük éhen is halhattam volna. Szerencsére szeptemberben indult az iskola a gyerekeknek, így én is vissza tudtam menni dolgozni a volt munkahelyemre. Tárt karokkal vártak. Nem ők tehettek róla, hogy nem tudtak a nagy semmire fizetést adni.
Azóta 2x 10 napot voltunk itthon osztálykarantén miatt. Ennyi belefér, de mégegyszer hónapokat nem fogok tudni itthon lenni pénz nélkül.
A 20-tól 5-ig tartó kijárási tilalom is egy nagy hülyeség, miközben mindenhol máshol tömörülnek az emberek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!