Akik tagadják a vírus létezését honnan szedik az információt? Mit néznek vagy olvasnak?
Igazán érdekelne mitől van szent meggyőződésük. Mert engem a halálozás, a betegek, a tönkremenő családok, stb meggyőznek arról,hogy van vírus, de őket/titeket mi győz meg az ellenkezőjéről?
Egy-egy szerkesztett, nyomonkövethetetlen, interneten tengődő képet elképzelek, na, de mégis.
Honnan? Mivel győznél meg,hogy nincs?
Főleg ha a covidot az előző évben még influenzának gondolták. Pont előtte való évben kapott az egyik szülőm egy nem múló tüdőgyulladást nyár közepén. Csak tippelgettek, hogy talán vírus, de leginkább nem tudták mi az.
3 hónap után kigyógyult, valamikor kontrolon utólag kiderítették hogy közben volt egy embólia is amit túlélt.
Azt mondták, a legtöbb akivel végez a covid, embóliában hal meg.
10: "Vmelyik évben többen haltak meg sima influenzában 3(!!!) hónap alatt, mint a coronában tavaly összesen, akkor nem volt se maszk, se semmilyen korlátozás."
Pont ez a lényeg, senki nem tudja, hányan haltak volna meg, ha nem zárnak be mindent.
14 egy rokonom kb 20 éve egy hónapon át szivattyúzta a megemelkedett talajvizet a földbe vájt pincéből. Nem fogadta el, hogy hiába csinálja, mert jön az utánpótlás. (A kerti kútban is nagyon magasan volt azon a tavaszon)
Végre leégett a szivattyú. 2 hét múlva magától elment a talajvíz.
Azóta is meg van győződve róla, ha akkor nem szivattyúz, akkor soha nem megy el a víz.
Ez ilyen érvelés volt, kb. Lehet sok keltt volna, de az is lehet hogy nem. Nincs értelme erről elmélkedni. Illetve talán a svédeket lehet hasonlítani a többi modellhez, amit tavaly csináltak. Nagyon magy volt a különbség, vagy annyira nem? (Mert volt, az tény)
Értem, amit írtok, kérdésre válaszolva igen, ismerek olyan családot,akinek sokat romlott a helyzete a vírus miatt és sajnos családon belüli haláleset és több súlyos megbetegedés is történt sajnos. Elhiszem,nekem is fura volt ebbe belecsöppenni, pedig én kezdetektől a tudósok és kutatók szavára adok. Ezenkívül nekem olasz, amerikai és brit ismerős is mesélt a helyzetükről, tavasszal is, mostanság is és nekem egyikük sem említett olyat,hogy minden oké lenne.
Igen, tudom,hogy a koronavírus nem új dolog, hanem egy mutációja az,ami "elszabadult".
De a kérdésem továbbra is inkább azoknak szólna,akik tudják milyen oldalak, blogok, bármik hitetik azt az emberrel,hogy az egész kitaláció és manipulálnak minket mindenféle javakat élvezve.
Nem vita kiváltására vagy érvelésekre ellene vagy mellette, mindenki azt eszi,amit főz. Pusztán kíváncsiság, mik ezek a befolyásoló tényezők.
Aki még az itt található rengeteg információ alapján sem látja a valóságot, azt nagyon tudom sajnálni. Nagyot fog koppanni, amikor eljön az a pont, hogy egyértelműen megmutatkozik még a legbutább ember számára is, hogy mekkora színjáték zajlik körülöttünk. Nemcsak magára a vírus-mizériára gondolok, hanem kompletten a világ működésére.
Szerencsére egyre többen átlátnak a szitán, hogy mekkora hülyítés zajlik, birkák kinevelése. Aki egy kicsit is tud logikusan gondolkodni, és nem egy naiv birka ténylegesen, az tudhatja, láthatja, hogy mekkora színjátszás zajlik, mekkora népbutítás, félelemkeltés, mindez a pénz és hatalom miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!