Van-e már valamilyen arra vonatkozó információ hogy tavasszal is online lesz-e az oktatás?
Harmadéves vagyok és hallottam ezt-azt hogy a következő félévet is onlineba tervezik, ami ha tényleg így lesz, lelövöm magam, mert ez borzasztó (számomra legalábbis).
Tudom hogy még messze van, március, de annyira meg mégse, ha azt vesszük szeptember is csak kb. most volt.
Szóval ennek fényében lehet erről előzetesen tudni valamit?
még semmi infó nincs erről, arról is csak most lesz döntés, hogy a januárral mi legyen
tippelgetni lehet meg sokan számítanak is rá, de biztosan nem lehet még tudni
azért lelkiekben készülj fel, hogy simán előfordulhat, hogy még marad az online egy ideig
Tele vannak a kórházak, (apum ápoló, covid osztályon dolgozik, tud mesélni) pikk-pakk nem fog mindenki varázslatosan meggyógyulni, és nem fog a covid eltűnni. De nincs az az egyetem, aki a jelenlegi állapotok között kinyitna, akkor fognak kinyitni, ha látványos javulás lesz. (Nem lesz. Hideg van, ami kedvez a vírusnak.)
Készülj fel lélekben, hogy ez az év távoktatásban megy ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!