Az egy hetes kisfiam egész nap alszik és nem eszik. Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Egy hete született és még mindig kórházban vagyunk, mert mióta megszületett mind csak alszik. Nagyon nehezen tudom felébreszteni és akkor is csak nagyon keveset szopik. Kapott már perfuziot és az orrán keresztül is etetik.Bevan sárgulva de azt mondják, hogy nem kell fényterápia.Nem tudják, hogy mért ilyen fáradt. Valaki tapasztalt ilyent az újszülött babáján és ha igen mi volt az oka a fáradtságnak és az étvágytalanságnak?Elnézést, hogy nem tudtam szépen megfogalmazni de nagyon kétségbe vagyok esve és ez a legkisebb gondom.2021. febr. 16. 20:42
11/11 A kérdező kommentje:
Nem koraszülött. Azt mondták, h minden kisgyereket kell ha altatasban van. Mivel nem szabad mozogni az mri-n így altatni kellett. De most már minden rendben van.
2021. febr. 24. 13:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!