Az egy hetes kisfiam egész nap alszik és nem eszik. Mi lehet az oka?
Elhiszem, hogy aggódsz és ideges vagy a helyzet miatt, de az mindenképp jó
(legalábbis én úgy gondolom), hogy úgy ítélik meg, nem kell fényterápia. Hogy általában mennyi idő alatt javul a helyzet, nem tudom, de kitartást. (Vigasztalásul, az első egy-két hétben egyébként is rengeteget alszik egy újszülött, de persze értem, hogy itt most többről van szó.)
A bukásról még annyit, hogy bár azt ajánlják, hogy sokat böfiztesd vállon, nekem olyankor folyton bukott, majd olyan 4-5 hónapos korában egy alkalommal nem böfiztettem, mert bealudt, és nem bukott. Aztán szándékosan hagytam őt háton fekve az etetéseknél, és gyakorlatilag megszűnt a bukás. Ezután, ha néha böfiztettem, ugyanúgy bukott. Azt nem mondom, hogy ez a te újszülött kisfiadnál is működne, vagy hogy próbáld ki (ha megtennéd, figyeld őt nagyon, hogy bukás esetén felemelhesd), csak elmeséltem.
Ez nem semmi. Örülök, hogy jobban van! Koraszülött volt? Miért kellett lélegeztetni (ez rutin egy csecsemő MRI-je közben)?
Sok boldogságot nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!