Normális, hogy egy hetes kisfiam 2 óránként eszik?
teljesen normális.
Nekem elsö lányom 3-4 óránként evett, már elejétöl, de pont azért mert teljes adagot akart nem tudtam igazán szoptatni, mert a kevéske tej az elején soha nem volt elég neki, úgy ordított mint a sakál a szoptatás után.
második lányomnál nagyobb a siker, mert ö is kisétkü volt de gyakran. itt azért volt nehéz a szoptatás, mert itt volt nagylányom, aki miatt sokszor nehezen tudtam szoptatni, mert a picic akár 40 percet is cicizett, aztán félóra szünet majd megint kezdte. ezt elsö babánla lehet csinálni, de másodiknál nem nagyon, mert a nagy éhes, szomjas, unatkozik, levegöztetni kell stb... vagy is nem lehet szoptatni 24 órát.
ha elsö baba akkor tarts ki kb 6 hetes korára jobb lesz a dolog, tejed is szaporodni fog. ha nagyon ideges vagy és már nem bírod adj inkább tápszert, nekem mindegyiket kapja a kislányom, szoptatok és tápszert is kap, simán elfogad mindent.
Mindamellett, amit leírtak (hogy teljesen normális) arra is kell gondolni, hogy a cicizés ilyenkor A BIZTONSÁGOT jelenti, hiszen ilyenkor "érez TÉGED" úgy, mint eddig 9 hónapon át. Szóval nem csak az étvágy hajtja a cicire, hanem a "mamaszükséglet".
Ahogy nő, és majd nyílik a világra, úgy ez is csökken, változik majd.
Gratulálok a babához!
Tejem nekem is van, mert evés után tudok fejni.
Szóval ne parázzam túl a dolgot, mert felesleges! Ok, rajta leszek az ügyön.
Amúgy második baba, de már annyira elfelejtettem, hogy milyen volt a kislányomnál az első időszak.
Köszi mindenkinek a jó tanácsokat.
teljesen normális!
még a 4hós fiam is gyakran 2 óránként kér.
boldog babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!