Hasmenés és kis, élénkpiros vér a székleten? Nagyon megijedtem.
Sziasztok!
Volt már egy rövid gasztrós sztorim a nyáron puffadás meg ilyesmik miatt, ami szerint tejfehérje érzékeny voltam. Ebből több hónapos probiotikum kúrával, meg diétával fokozatosan helyreálltam. Már hónapok óta okés volt minden.
A dokim megvizsgált továbbá gluténra is, negatív lett, kaptam egy teljes vérképet is 1 hónapja nem mondott rá semmit az orvosom, nagyon apró eltérés volt egyedül vvt süllyedésben (1 értékkel tért el).
Történt, hogy ma reggel hirtelen éreztem hogy ki kell menjek wc-re ami fura mert mindig estefele szoktam és inger is volt rajtam. Hasmenésem volt, ami kissé nyálkásnak hatott és a széklet tetején 1 kicsi csíkban élénpiros részt láttam. Ezután pici szurkálást éreztem az ánuszomon belül, végbélnél. Nagyon nagyon megijedtem, mert iszonyú dolgokat olvasta, erről a neten, de tényleg egy nagyon pici részen láttam.
Ez reggel volt, azóta nem kellett mennem, csak egyszer azt hittem de csak levegő jött és - bocs nem tudom szebben írni - de egy pici székletdarabbal ilyen nyák. Nyilván nem turkálok ilyesmiben, de ránézésre ebbe nem láttam pirosat.
Lehet, hogy a hasmenés úgymond kisértette belül az ánuszom? És ez okozhat ilyen kis pecsételést?
Egyetlen egyszer volt ilyenem még régen mikor sok szotyit ettem és a magokra gyanakodtam hogy felsértett.
Nagyon meg vagyok ijedve! Szerencsére itthon vagyok, beszéltem anyummal aki annyit mondott valamivel elcsaptam a hasam és megpattanhatott belül 1 ér vagy sérülés. De én meg olyanokról olvastam hogy atyavilág és nagyon félek. Volt már itt valakinek hasonló? Ez nagy gondot jelent?
Ez komoly?
Marmint nem tartom kizartnak sot, tudom is van ra hajlamom kicsit, de ezzel ennyire nem kellene foglalkoznom? Tulgondolom?
Lehet ilyen egy mezei gyomorrontastol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!