Nagy dolog után véres a székletem (élénkpiros), olyan lesz a papír is. Mennyire lehet nagy a probléma? Milyen orvoshoz menjek?
Már többször fordult elő időszakosan, volt hogy épp csak pár csepp volt a papíron, most viszont rendesen véres lett minden. Legutóbb csak pisiltem, de próbaképp megtöröltem a fenekem is és kicsit véres lett így is a papír.
Mindenképp el akarok menni orvoshoz, de valószínűleg idő lesz mire kapok időpontot. Mi lehet a gond? Eléggé meg vagyok ijedve. Ha a gasztroenterológiára kérek időpontot az jó, ott foglalkoznak ilyesmivel? Háziorvos nincs időm elmenni, mert munka miatt nem érek oda a rendelésre. 25/L
Friss, piros vér, aranyérre vagy végbél repedésre utal, sebészetre kell menni, ott megnézik és felírnak rá kenőcsöt vagy kúpot. Beutaló nem kell a körzetitől, így bármikor mehetsz.
Nem szokott kemény székleted lenni? Attól lehet leginkább, vagy ha szültél pl.
Nem szültem, de ülőmunkát végzek. Viszont nem tűnt fel, hogy kemény lenne, most fájdalmas vagy nehézkes se volt.
Sebészet? Erre nem gondoltam volna, azt hittem valami belgyógyászati, bélrendszeri rendelés kellene. Van lehetőségem magánrendelést választani, ott láttam a gasztrot, gondoltam ők is tudnak segíteni. Csak mire időpontot kapok... :( Félek, hogy komolyabb baj is lehet a háttérben.
Sziasztok!
Volt ezzel valamelyikőtök dokinál? Tényleg aranyér volt?
Hasonló történt velem pár napja de nekem nem sok, kb 1 kis csík volt székleten és félek kicsit..
Szia kérdező!
Nem tudom nézed-e még, remélem jól vagy! Hasonló gondom van, vagy kemény széklet, vagy hasmenés hozza elő nekem.
Bocsi, de neked székleten milyen jellegű volt a vérzés? Csíkokban volt? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!