Lilu8989 kérdése:
Valami sulyosabb problema lehet? Felek?
Figyelt kérdés
Kb majdnem egy honapja tarto belfajdalmam van. Ultrahang vervetel nem mutatott ki semmit. Most ket napja nyalkas a szekletem, a ma napon meg roszaszin nyalka urult ki amitol megijedtem(koldokkoroli belfajdalmam van, szur is de akkor a gyomromtol az egesz belrendszeremig, egis a belem, neha ugy hogy a hideg is kiraz szo szerint, lazam nincs, hanyinger se) holnap keszulok vissza a dokihoz, mert ez mar nem nem normalis, allandoan szenvedek :( vmi tNacsot legyszi... Koszi a valaszokat.2016. jan. 3. 19:03
2/6 szamo77db válasza:
Nem lehet, hogy sok a savad? Bár az nem csinálna egész bélrendszerre ható görcsös fájdalmat. És talán a székleten lévő nyálkát sem. El kell menni orvoshoz. Én is félek, meg utálom, nagyon együtt érzek veled!
3/6 A kérdező kommentje:
Sok szokott lenni a savam de a gyomrom eg akk csak nem a belem :(
2016. jan. 3. 20:38
4/6 anonim válasza:
Háziorvostól kérj vérvételt ha még nem volt és beutalót gastroenterológiára.
5/6 A kérdező kommentje:
Voltam dokinal. Anugy belgyogyasz is nem csak hazi orvos. Megvizsgalt kerdezett, egybol 3 fele gyogyszert irt, egyiket 2 honapig kell szedjem vmi savlekoto. Virusom volt es rament a belrendszeremre. Begyulladt a vastagbelem, es belhurutom is van. 3napot mondott h elmuluk, ha nem menjek vissza. Mondta egyek minel tobbet hogy minnel gyorsan uruljek ki.....
2016. jan. 4. 19:44
6/6 anonim válasza:
Jaaaj de remélem, hogy nekem is csak ennyi lesz a probléma!
Nekem lágy székletem volt egy héten át, most már formáltabb, de itt-ott szúr a hasam néha.. kértem időpontot dokimnál jövő hétre, még ha apróságnak is tűnik. Tegnapig nem ijedtem meg, de enyhe piros vércsík volt a székletemen és nagyon beparáztam! Eddig akiket kérdeztem azt mondták, hogy aranyér vagy hámsérülés okozhat ilyet, de félek.
Te végül helyrejöttél kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!