Emésztési probléma, vagy súlyosabb?
Tudom, hogy eléggé visszataszító, hogy emberek inkább ide írnak kérdéseket, mint hogy elmenjenek orvoshoz, de engem csak az érdekelne, hátha volt valakinek ilyen problémája, esetleg tanácsokkal tudna ellátni, hogy érdemes megijednem vagy sem.
Ma reggel elmentem a szokáksos reggeli ürítésem végezni, és arra lettem figyelmes, h mintha vért látnék a wc csészében. nagyon megijedtem, de gondoltam várok még mielőtt elkezdek az egészen rágódni.. azóta még elmentem párszor Wc-re, hiszen akármit ittam vagy ettem pár falatot minden generálta ezt a tevékenységet..és arra lettem figyelmes h a székltetmmel, vagy anélkül, ilyen barnás, sárgás nyálkás anyag is ürül. Szerintetek ez a rossz táplálkozás, és a megzavarodott emésztésem eredménye? esetleg a megfázásomé ami kb. 2 hete tart? vagy vmi súlyosabb és azonnal foduljak orvoshoz? pár nap múlva mindenképp megyek...
köszönöm a válaszokat.
Szia!
Kiderült neked mi okozta? Nekem nem ürül ilyen nyálka főleg nem magában, de tegnap lett egy kis élénk vérfolt a székletemen. Jövő héten megyek dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!