Mi lehet a bajom? Emésztési probléma esetleg?
A helyzet az, hogy az anyagcserém már egy jó féléve pocsék.. de tényleg.. szinte mindig csak folyékony a székletem.. néha van szilárd de az nagyon kevés.. (elnézést, hogy ilyenekről beszélek de hát hol máshol ha nem itt :D)
a másik bajom meg az, hogy a bal oldalamon a mellem alatt (szóval belül.. nem tudom hogy mi) néha belenyilal, de olyan szinten hogy alig kapok levegőt.. :S
nem tudom mit kéne tennem :S
17éves vagyok
Orvos? Még véletlenül sem jutott eszedbe?
Szerintem pont arra találták ki, hogy megmondja mi a bajod, szemben ezekkel az oldalakkal, ahol max. dilettánsok tippelgethetnek.
sztem ő azért írt ide, hogy ha esetleg van ilyen ember, aki hasonló problémával küzdött, és tudja mibaja, akkor az megírja neki. és nemazért h mindenki orvoshoz küldje, oda ő is eltud menni, ha akar.
egyébként nemtudom mibajod, több tünet kéne hozzá. van e esetleg puffadás, gyomorégés, ilyesmik. ha ezek fenállnak, akkor lehet IBS
igen, azért írtam ki a kérdést, hogy hátha van vki akinek hasonló problémái voltak..
köszönöm szépen a segítséget :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!