Kevés élénkpiros vér székleten?? Felsérthetett?
Sziasztok!
Nagyon megijedtem, mert most volt egy gyomorrontásos időszakom, még picit fájdogál a hasam. A párommal tegnap este kényeztettük egymást és kicsit felnyúlt nekem ott ujjal. Ma elmentem wc-re és nem volt hasmenésem, viszont a székletben figyelmes lettem egy kevés, élénk piros véres részre. Lehet undi, de direkt megpróbáltam a papírra "kenni", hogy szemügyre tudjam venni és nagyon élénk volt. Körülbelül 2 pötty, ha nem figyelem észre sem veszem.
Légyszi ne szóljatok meg, nem akart nekem rosszat a párom. Köszönöm a válaszod!
#2 :DD ez édes volt
jaj nagyon remélem tényleg ez áll a háttérben! Alapból nem paráztam volna be nagyon, de hét elején hasmenésem volt, ami úgy tért vissza egy gyomorrontásom után és egyből a legrosszabbra gondoltam. Pánikolva hívtam fel a barátom. Nagyon remélem, hogy "csak" felsértette belül a hámréteget, végülis kicsit most érzem ott bent, mintha szúrna, mintha seb lenne, csak eddig nem érződött valahogy.
nyugesz ne kombinálj!
ha esetleg nem is egyszer fordult elő ez aktusnál, csak nem mered írni akkor még valószínűbb hogy sérülés (: minél élénkebb a vér annál lejjebbről van. pl.ha ez pipacs piros volt szinte, ráadásul kevés, bolhából ne csinálj elefántot.
Ez most bizonyos mozdulatoknál beszúrhat/fájhat akár ülésre is ott bent. Meg ha nyomod majd a kakit. Igyál sokat, azt nem mondom egyél rostosat, hátha visszajön a hasmenésed :D nyugi szerintem ahhoz nincs köze.
De hogy megnyugtassalak, egy barátnőm pont síelésük előtt lett beteg, irtó bélfájdalmai lettek és nagyon ment a hasa szegénynek, plusz vér jött vele. Na ő nagyon beszart, de hasfogó megfogta neki, meg gyulladáscsökkentőzött és elmentek a síelésre, de szülei mondták hogy amint hazaérnek, vizsgálat! Nem lett semmi komoly baj, beevett valamit és begyulladt picit. Ez csak egy zárójeles "csak", de nagyon félt hogy valami komoly és ő szarabbul volt mint te. No pánik (:
Bocsánat, de most mit ijesztegetitek?
Itt írta kérdésében, hogy felnyúlt a párja, ahogy írta itt valaki iszonyat érzékeny ott a hámréteg, még egy mag is felkarcolhatja a falát, vagy egy keményebb széklet, ez székrekedéssel gyakori. El fog múlni, legközelebb ne csináljatok ilyet kérdező, max síkosítóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!