Totális pánik vér a székletben!?
Sziasztok!
Röviden a sztorim. Nyáron volt valami fertőzésem feltehetően, amiből felborult a bélflórám. Mire rájöttem ez a gond sokat küzdöttem ezzel, de 2 hónapja probiotikum kurán vagyok ami fokozatosan segített, már 1. hónap után jól voltam iszonyú boldog voltam.
Tegnap nagyon megijedtem! Este rámjött a mehetnék, nem volt székrekedésem nekem ritkán van, a székletproblémám is az volt inkább, hogy lágy volt.
Szóval könnyen jött könnyen ment és mikor lenéztem a széklet elején volt kb 1cm hosszan pirosság. Tudom milyen pl a paradicsomhéj, nem az volt. Jobban feltűnt mert világosbarna volt a dolog..
Egyből hívtam fel édesanyám remegve, aki azt mondta nem szabad ezen pánikolni, mert a legvalószínűbb hogy felsértett belül valami akár egy élesebb rész a székletből, vagy van egy belső aranyerem. Pár napja valóban fájdogáltam odalent sok ülés után. Elmondása szerint neki is volt ilyen, édesapám pedig fiatalon aranyeres volt és folyton kiújult neki..
Én viszont most úgy félek hogy szinte gyomoridegem van félek a következő wczéstől. Azt olvastam még, hogy ált.akkor ha friss piros, az ánusztól származik mégis olvasni baromi ijesztő dolgokat..
Előtte este gabonapelyhet ettem, amiben volt málna és áfonya darab is, ezen is agyaltam okozhat e ilyet..
Mindenesetre iszonyat be vagyok tojva! 21 éves lány vagyok, valaki megtudna nyugtatni? Jártatok már így?
Ha aranyér lenne valóban, egyáltalán nem félnék egyébként csak sajnos utána néztem a dolgoknak és hipochonder tudok lenni..
Pedig valóban érzem belül néha, hogy kellemetlen a fenekemnél. Akkor jött elő ez az egész, mikor utaztam haza - a vírus miatt - és 4 órás az út hazafele, elültem a fenekem. Másnapra fájdult meg. Nyomásnál nem éreztem, de alapból igen, ilyen lüktető/szúró jellegű.
Nagyon nagyon remélem hogy csal aranyér! Bár ha abban szerepet játszhat örökletesség elég valószínű.
Most a legjobb amit tehetek, hogy pár napig figyelem magam? Hogy csökken-e a vérzés, vagy elmúlt e már. Illetve ha ne adj Isten nem múlna, proktológiára kell vele menni?
na gyorsan megoldom a gondod.
1. aranyerei minden embernek vannak 3 db konkrétan. Néha begyullad vagy préselésre megtágul. Ez lehet a baj de sajnos egy fissura is kilátásban van.
Volt lázad?
fáj a kakálás?
popószex volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!