Sport közben pánik?18/F
En is panikbeteg vagyok. Mivel imadok turazni, hegyet maszni, attol semmi bajom sincs. De ha tornazni kezdenek finoman, kimeletesen is, vagy futni probaltam regebben, akkor az amugy normalis adrenalintol a panik tuneteire asszocialtam, es ma is. Tehat nemcsak a pulzus magasabb, lever a viz, hanyinger, zsibbadas, fulzugas, sirhatnek.
Onnan tudom, hogy semmi bajom, hogy a turazasnal semmi soha. Sot, hegyre felfele futni tudok, ha fenykepezem es be akarom erni a tobbieket.
Bevallom, en Xanaxot veszek be tornazas elott, csak igy tudom elkerulni a rosszulletet. Negyvenes no vagyok, 20 eve gyogyszerrel jol boldogulok, de tinedzserkent es huszonevesen szenvedtem.
A gyogyszert csak atmeneti segitsegnek hasznalnam. Ha sikerul panik nelkul osszehozni, elobb-utobb nem rogzodik be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!