Ha alvás közben jön rám a rettegés, pánik. Stb az pánikbetegség?
Igen, ez simán lehet pánikbetegség.
Pszichológus. Sajnos a nyugtatók olyanok, hogy egy idő után emelni kell az adagot, ha rendszeresen szeded, mert a szervezet megszokja.
Másrészt előfordulhat az is, hogy a nyugtató pont ilyen hatást vált ki. Bár a benzodiazepineket használják "gyorssegélyként" pánikrohamokra, de ez mindenkinél máshogy hat(hat).
Szóval pszichológus.
Tanulj ebből. Ne segíts ingyen, ha megkérnek mondd hogy jó, de... és bátran kérj viszonzást. Vagy szívességet, vagy említsd meg, hogy semmi nincs ingyen. De gyakorolhatod a "nem" szót is. A világ nem úgy működik, hogy azt kapod vissza amit adsz... a világ sajnos úgy működik, hogy azt kapod, amit kivívsz magadnak. Gyengéd és figyelmes csakis családon, vagy párkapcsolaton belül legyél, előre soha, mert nem megkedvelni fognak tőle, hanem gyengének, baleknak elkönyvelni. Igazságtalan, de így van. De azért is írtam az állatmenhelyet, mert ott rendszerint jó emberek vannak, az önkénteskedéshez kell alázat, ott nem rúgna beléd senki.
Ha meg ennyire ráérsz mert egyedül vagy, és értesz a gépekhez, szereted is csinálni, hát kovácsolj előnyt ebből és csinálj végig valami tanfolyamot, fejleszd magad, állj több lábon, aztán kezdhetsz hirdetni, hogy pénzért vállalsz javításokat (számlával, legálisan persze). Ne hagyd kihasználni magad, ne így akarj bevágódni a csajoknál, ez nem jó út, így csak kihasznált leszel, nem pedig vonzó férfi a szemükben. A gyerekkort próbáltad pszichológus segítségével "elengedni"? Csodákat tesz. Ennyi idősen már nem szabad a múlton borogani, oké, nekem is 30 év kellett, hogy túltegyem magam a bántalmazó, alkoholista szüleimen, tudom mennyire nehéz...
van facebookom ha érdekel valakit.
Amúgy elég szomorú és ezt nem tudom igazából elfogadni hogy az ember jó a másikhoz de mégis az kapja a legnagyobb pofonokat :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!