Ha alvás közben jön rám a rettegés, pánik. Stb az pánikbetegség?
Igen igazad van szinte mindenben.Nem véletlenül kezdtem el komolyabban bicajozni.Jó érzés,megnyugtat..stb de örökké azt se csinálhatom,meg nem mindig használ.A legnagyobb gond a magány,mikor itthon vagyok.Akivel szeretnék lenni mást szeret,törődik velem de csak mint barát de azt se akkor mikor a legnagyobb szükségem lenne rá.Konkrétan tényleg nincs senki kb rajta kívül akivel jól érzem magam :( Hétköznap elvagyok ott a munkahely..stb Érdekes mert most pl lenne akit érdeklek külsőre is bejön de egyszerűen nem tudom rávenni magam hogy elmenjek hozzá.Az a baj olyat szeretek aki nem viszonozza és tönkretesz.Világéletembe egyedül voltam csak magamra számíthattam és ebbe fáradtam bele.Hogy mindig leráznak hogy nem vagyok elég jó,és sokszor éreztetik is hogy mit akar ez a nyomorék..sose lesz senkije...stb
Gondoltam a kondira is hogy nekiállok hogy jobban nézzek ki.De most igazából azt érzem hogy elfogyott az erőm mindenre, hogy belefáradtam.Tudom mi lenne nagyjából a megoldás meg írtátok is csak lehet erőm nincs már hozzá,eddig is próbáltam változni de semmi eredménye nem lett.Az hogy máson segítek az meg nekem esik jól,ha már velem nem törödnek de én igen a másikkal valamennyire pótolja a törödéshiányt.Mindig is ilyen voltam.Ha gondolod írj privbe vagy a facen.Könnyebb kommunikálni mint itt elfogadok minden segítséget :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!