Ha meg kéne tippelnetek, hogy mikor lesz "vége" ennek az egész vírusnak/vírushelyzetnek, akkor mit mondanátok?
Minden viccet félretéve olyan 2-év kb de akkor is csak az hogy rájöjjenek semmit nem tudnak magával a vírussal kezdeni.
Ha a totális gazdasági válságot is hozzáteszem amit a hibás már-már félelemből elkövetett intézkedések hoztak létre akkor olyan 10-év kb.
A vírusnak? Az marad, csak van rá gyógymód
Ha a korlátozásokat akkor nyár vagy késő tavasz. Rosszabb esetben ősz.
Amíg jönnek a mutáns változatok, és a "hadd menjek Angliába hétvégére" mentalitás ünnepelt lesz minden médiában, addig nem lesz sok esély. A korlátozások maradnak még jó ideig. Enyhítés lesz, h ne zuhanjon meg a gazdagság. De amint jön egy újabb hullám, újabb intézkedések lesznek.
Oltás talán 1-2 év alatt megoldható, de csak időszakosan véd. És már nem férni hozzá, a túlvásárlás miatt.
A mutáns változat vakcinája újabb 1-1.5 év, mire kijön. Lesz vagy 4-5 változat és Folyamatos lesz a vakcina igény.
Én idén augusztusra tervezem az esküvőm, eddig abban bíztam, hogy addigra már csak lehet "normálisan" megtartani. De az az igazság, hogy egyre kevésbé vagyok biztos ebben. A számok nem javulnak, kb minden héten találnak valami mutáns vírust, a kormány mintha arra játszana, hogy az összes vendéglátós csődbe menjen.
A másik oldalon viszont ott van az, hogy az emberek egyre türelmetlenebbek, megszegik a korlátozásokat, a vendéglátósok lázadoznak. Szóval ki tudja meddig lehet még ezt tartani. Szerintem idén tavasszal már enyhíteni fognak, kérdés, hogy mennyire és meddig. Igazi, maszk nelküli időszak szerintem már csak évek múlva lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!