Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Miért zsibbad az egész testem...

Miért zsibbad az egész testem abban a pillanatban hogy elaludnék?

Figyelt kérdés
Nagyon sokszor előfordul velem hogy amikor már pont elaludnék, érzem hogy elkezd zsibbadni az egész testem és ez miatt hirtelen megijedek és gyorsan felülök mert így azonnal elmúlik. És ezért nem tudok aludni. Sokszor olyan érzés is társul hozzá hogy szinte már nyitva a szemem vagyis látom ami éppen történik előttem mégis nem mozdul a testem, nem bírok mozogni. Miért van ez? Most is szeretnék lepihenni de nem tudok mert ez történik... Félek hogy szívrohamom lesz vagy leáll a keringésem vagy valami.
2021. jan. 17. 13:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Mindenképp menj el szerintem orvoshoz, mert a zsibbadás egy olyan tünet, ami sokféle betegségnél előjöhet. Neurológiai okai is lehetnek, esetleg valami gerincprobléma de az is lehet, hogy ideges vagy valami miatt. Nem szorongsz vagy pánikolsz? Lefekvés előtt már eleve rastresszelsz, hogy mi van, ha megint rosszul leszel. Próbáltál esetleg természetes nyugtatókat? Valeriana vagy Magne B6?
2021. jan. 17. 14:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Először is ne parázz. Második, nézz utána: alvási paralízis, asztrál projekció. Mindent megválaszol :) És ezek után mikor elalszol ne parázz, mert bármi rossz amit látsz vagy érzel, az az agyad szüleménye, illetve a zsibbadás az abból következik, hogy alvás közben nem mozoghat a tested mert kimennél bécsbe ezért "lecsatolja" az agyad ezeket a funciókat. És ezért is nem tudsz mozdulni néha.
2021. jan. 17. 14:02
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igazából vizsgaidőszakom van ezért lehetséges hogy tudat alatt ezen idegeskedem,izgulok... De akkor megnyugodtam :)
2021. jan. 17. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!